Yalıhüyük’te muhteşem şenlik

featured

Yalıhüyük’te düzenlenen Bahar Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

Yalıhüyük Ortaokulu’nun organize ettiği Yalıhüyük 1. Bahar şenliğinde  Yalıhüyük Mutfağının sunulduğu kermes ile başladı. Daha sonra Okulun 8. Sınıf  öğrencileri için düzenlenen Mezuniyet töreni ,Mezun olan öğrencilerin kep fırlatma sı ile coşku ve hüzün bir arada yaşandı.

Bahar Şenliğine Belediye Başkanı Celal Özmen ,İlçe Jandarma komutanı,Kemal Ülke,İlçe Emniyet Amiri İbrahim Arslan,İlçe Milli Eğitim Şube müdürü İhsan Koç,daire amirleri Öğrenci velileri ve Yalıhüyük Halkı büyük ilgi gösterdi.
Kermeste Okul aile birliği üyeleri Yalıhüyük Mutfağının tüm çeşitlerini açılan stantlarda davetlillere sundu.Protokol  üyeleri stant’ta sergilenen yemeklere büyük ilgi gösterdi.

Yalıhüyük Ortaokulu Bahçesinde düzenlenen Bahar şenliğinde konuşan Okul Müdürü Kadir Genç;Yalıhüyük’te İlk Kez düzenlediğimiz ve geleneksel olarak her yıl düzenlenecek olan Bahar Bayramında amacımız Yalıhüyük Mutfağını, Kültürünü  tanıtmak Mezun olan öğrencilerimize güzel bir uğurlama programı sunmaktır.Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki eğitimlerinde başarılar dilerim.’’dedi.

Mezuniyet töreninde öğrencilere belgelerini protokol üyeleri ve öğretmenler  verdi.Mezun öğrenciler de öğretmenlerine eğitimlerinde gösterdikleri desteklerinden dolayı teşekkür belgesi sunması büyük bir sürpriz olarak değerlendirildi.
Bahar şenliğinin son bölümü ise Seydişehir’in yerel sanatcılarının yer aldığı müzik programı ile devam etti.Şenliğe katılanlar müzik eşliğinde unutulmaz bir gün geçirdiler.

NOT:HABER İLE İLGİLİ GÖRÜNTÜLERİ VİDEOLAR BÖLÜMÜNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te muhteşem şenlik

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!