Yalıhüyük Dernekleri faaliyetlerini genişletiyor

featured

Yalıhüyük Dernekleri 2014 de Şenliği gölcük yaylasında birlikte organize edecek.

Ramazan Bayramı dolayısı ile Yalıhüyük’e gelen Dernek Başkanları aldıkları ortak kararla Gelecek yıl için Şenlikleri birlikte organize ederek Gölcük Yaylasında gerçekleştireceklerini ifade ettiler.
İstanbul Yalıhüyüklüler derneği başkanı ile yaptığımız söyleşide açıklamalarda bulunan Başkan Mehmet Ali  Yılmaz; ‘’Bizler Yalıhüyük’ü karşılıksız sevdik.Dernek yönetimi arkadaşlarımızla birlikte İlçemize daha nasıl hizmet edebiliriz onun çabasındayız.Ramazan Bayramı dolayısı ile İlçemize geldik.Hemşerilerimizle bayramlaştık .Yalıhüyük adına kurulmuş diğer dernek yöneticilerimiz ile bir araya gelerek neler yapabiliriz şeklinde görüş alışverişinde bulunduk.Aldığımız  ortak karar neticesinde Gelecek yıl (2014) Şenliğimizi Gölcük Yaylasında yapacağız.

İstanbul Yalıhüyüklüler Derneği olarak İstanbul da 3 ayrı şenlik yaptık, arapaşı programları düzenledik. İki kez Çanakkale gezisi düzenledik. Birçok faaliyet içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Avrupa Yalıhüyüklüler Derneği İlk derneklerimizden Onlardan Allah razı olsun. Orada Hayır hasenat işlerinde oldukça başarılı oldular. Bizden sonra kurulan Konya Yalıhüyüklüler Derneği, Daha sonra Manavgat’ta Kurulan Akdeniz Yalıhüyüklüler derneği İlçemiz için canla başla çalışıyorlar. Avrupa Yalıhüyüklüler Derneği Başkanı Sayın Ramazan Aktürk’e, Konya Yalıhüyüklüler derneği Başkanı Sayın Mustafa Atak’a, Akdeniz Yalıhüyüklüler Derneği Başkanı Sayın Sadık Uçar’a çok teşekkürlerimi iletiyorum. İnşallah aldığımız karar doğrultusunda Gölcük Yaylasında Dört derneğin birlikte gerçekleştireceği organizasyon ile İlçemizin tanıtımını, geleceğini, İnsanlarımızı kaynaştıracağımızı, ilçemiz için neler yapılabilir sorusuna cevap bulacağımızı ümit ediyorum.’’dedi.

NOT:HABER İLE GÖRÜNTÜLERİ VİDEOLAR BÖLÜMÜNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük Dernekleri faaliyetlerini genişletiyor

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!