Ak Parti siyaset Akademisi semineri başladı

featured

Ak Parti siyaset Akademisi semineri başladıAk Parti nin Türkiye’de 23 bölgede başlattığı Siyaset Akademisi seminerlerinden Konya Bölgesindeki ilki Seydişehir’de gerçekleşti.

Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda başlayan seminerin ilk dersini Büyük Şehir  Belediye  Başkanı Tahir  Akyürek verdi. Seminere  Ak Parti Konya  Milletvekili Mustafa  Kabakçıda seminerin açılışında bir  konuşma  yaptı.
Pazar günleri 8 hafta süresince yapılacak olan seminerlerin bu haftaki konuşmacısı Hacettepe Üniversitesinden Prof.Dr. Taner Demirel oldu. Seminerin ilk gününde Ak Parti ilçe Başkanı Kemalettin Atalay Ak Parti Konya  İl Başkan vekili Mustafa Dündar da katılarak programdan önce birer konuşma yaptılar.
Seminere Konya’nın yakın İlçelerinden ve Antalya’dan katılanların olduğu ayrıca yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.
Seminerin açılış konuşması Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay tarafından yapıldı. Başkan Atalay, etkinliğin Seydişehir de yapılan ilk akademi programı olmasından dolayı önem arz ettiğine dikkat çekerek tatlı rekabetin siyasette kalite getireceğine dikkat çekti.
Akademinin açılış programında ikinci konuşma Ak Parti Konya İl Başkan Vekili Mustafa Dündar tarafından yapıldı. Dündar yaptığı konuşmada küçük siyasi hesapların kimseye bir şey kazandırmayacağına vurgu yaparak seviyeli siyaset yapma düşüncelerini devam ettireceklerini ifade etti.
AK Parti Milletvekili Mustafa Kabakçı :ise siyasetin bir sevda dır.”Siyaset yapmak isteyenin bir sevdası olmalı. Sevdanız olmazsa o size bir dert olur ve öldürür. Sevdanıza dertlendiğiniz kadar muvaffak olursunuz. Lafı köpürtmeyin. Siyaset akademisine devam edecek olan sizler duyduklarınızın duyduğunuz yerde kalması gerektiğini unutmayın.” dedi.


Siyaset Akademisi’nin ilk dersini Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek verdi. Başkan Akyürek siyasette edindiği tecrübeleri akademiye katılanlarla paylaştı. Yeni yerel yönetimler yasası uyarınca Seydişehir ilçesinin de Konya’nın merkez ilçeleri Meram ve Selçuklu gibi metropol ilçe statüsüne taşındığına dikkat çeken Başkan Akyürek, 2014 Mart seçimleri sonrası yeni yapılanma ile hareket edileceğini şu anda ise mevcut hallerin tespitine başlandığına vurgu yaptı.
Siyaset Akademisi 8 hafta boyunca Pazar günleri sürecek ve birbirinden farklı alanında uzman siyaset bilimcilere ev sahipliği yapacak. Akademiye katılmak isteyenlerin başvuruları şahsen yapılan başvuruların yanı sıra internet yoluyla da alınmıştı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Ak Parti siyaset Akademisi semineri başladı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!