Başkan Hasan Ünvar Yeniden Aday

featured

Seydişehir Şoförler  Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Ünvar yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

4 Ocak 2014 Cumartesi Günü gerçekleştirilecek olağan kongrede tekrar aday olduğunu söyleyen Seydişehir Şoförler  Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Ünvar   adaylığıyla ilgili bir basın açıklaması yaptı.
Hasan Ünvar’ın basın açıklaması şu şekilde:
“2010 yılının şubat ayının 28. Günü  sayın üyelerimizin teveccühü ile göreve geldik. O günden bu güne şeffaf, güleryüzlü, bir hizmet anlayışı ile oda olarak verimli bir dört yıl geçirdiğimize inanıyorum.
Üyelerimize her türlü hizmetinde sınır  tanımadan her günün  24 saatinde  koşturmaya çalıştık.
Seydişehir merkez, köy ve kasabalarının ve tüm halkımızın plaka devir ve diğer işlerinde sorun çıkarmadan en iyi hizmeti verme gayretinde olduk.
Sayın üyelerimizin ve değerli şoför esnaflarımızın bilmelerini isterim ki Seydişehir Şoförler  Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası göreve geldiğimiz zaman kıt imkanlarla görev yapan bir oda durumundaydı. Bu konumumuzu  mazeret kabul etmeden oda imkanlarımızı üst yöneticilerimizle sağladığımız iyi ilişkilerle genişlettik.
Hamdolsun şuanda odamız bölge odaları ile kıyaslandığı zaman iyi durumdayız. Siz değerli yönetici arkadaşlarımızın azimli çalışmaları  ve üyelerimizin bize verdiği moral desteği sayesinde sadece Konya bölgesinde değil tüm yurtta da Seydişehir Şoförler  Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası saygın bir durumdadır.
Aktif ve hareket halinde olan odamızın yakaladığı bu hizmet trendimizi daha yükseklere çıkarmak için yönetim kurulumuz ve üyelerimizin de takdir ve onurunu alarak Ocak ayı içersinde yapılacak olağan kongrede tekrar adayım.
Hiçbir üyemize bir kırgınlığım yok. 4 Ocak 2014 Cumartesi Günü olağan kongremizi gerçekleştireceğiz. Bu kongrede çoğunluk sağlanmazsa bir hafta sonra ( 11 Ocak 2014 Cumartesi Günü) Taşıyıcılar Kooperatifi Hizmet Binasında  tekrar seçime gideceğiz.Ttüm üyelerimizin katılımını desteğini bekliyorum.
Şimdiden kongremizin hayırlı olmasını dileyerek geçmişte görev yapmış arkadaşlarımızın odamıza kazandırdığı hizmetlerden dolayı saygı ile anıyor, ahirete göç eden eski başkanlarımıza, yöneticilerimize, üyelerimize Allah’tan rahmetle diliyorum.
 Saygı ve sevgilerimle “

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Başkan Hasan Ünvar Yeniden Aday

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!