Başkan Akyürek Yalıhüyük’te Vatandaşla buluştu

featured

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek Yalıhüyük’te vatandaşla buluştu.

Yalıhüyük Ak Parti İlçe teşkilatı organizasyonunda İlçe Girişinde kalabalık bir araç konvoyu ile karşılan Başkan Akyürek Cumhuriyet Meydanı Belediye Kıraathanesinde vatandaşlarla sohbet etti.
Toplantıya Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Tekin, teşkilat yöneticilerinin yanı sıra Belediye Başkanı Celal Özmen, Ak Parti Belediye Başkan adayı Hasan Koçer, Parti yetkilileri ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.
Yalıhüyük Belediye Başkanı Celal Özmen İlçede bulunan eksikleri bir dosya halinde Başkan Akyürek’e takdim ederek İlçe Belediyesince yapılan Çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’te konuşmasına Büyükşehir yasası çerçevesinde İlçelerle ilgili olarak birçok proje çalışması yaptıklarını belirterek başladı.
Başkan Akyürek;’’İlçelerimiz için Bir yıllık planlama, iki yıllık planlama ve Beş yıllık planlama şeklinde üç ayrı planlama yapıyoruz. Yalıhüyük’te hâlihazırda güzel düzenlemeler olmuş, İnşallah daha da fazla düzenlemeler yapacağız. İlçelerimizin durumlarına göre planlamamız var. Taşrada Organize Hayvancılık bölgeleri kurma hedeflerimiz var. Sosyal Kültürel planlarımız var. Tarımsal ve Besicilik noktasında yapacağımız çalışmalarla İşsizliği ve göçü önleme adına çalışmalar yapacağız.’’dedi. Akyürek, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Koçer ile birlikte Başkanlığın nasip olması halinde güzel projelere imza atacaklarını belirterek, Yalıhüyük’ün daha fazla hizmet alacağını belirtti. Başkan Akyürek Vatandaşların sorularını cevapladıktan sonra Programında Bulunan Ortakaraören’e gitmek için İlçeden ayrıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Başkan Akyürek Yalıhüyük’te Vatandaşla buluştu

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!