Başbakan yardımcısı Arınç Seydişehirlilere hitap etti

featured

Başbakan yardımcısı,Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Miting İçin geldiği Seydişehir’de Yalıhüyük Ak Parti Belediye  Başkan adayı Hasan Koçer ile  birlikte objektiflere poz verdi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Arınç Seydişehir Seyit  Harun Bulvarında coşkulu kalabalığa seslendi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Arınç Seydişehir’de yaptığı mitingde cemaat içerisindeki çetelerle masum insanları ayırmak gerekir. Asma onların içerisinde olup ta bizlerle uğraşanlara hesap soracağız dedi.

Seydişehir’de Seyyid Harun meydanında gerçekleştirilen Mitinge Konya Büyükşehir  Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ak Parti Konya Milletvekillerinden Harun Tüfekci, Gülay Samancı, Mustafa Akış, Beyşehir, Bozkır, Ahırlı belediye başkan adaylarının yanısıra Ak Parti Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer’de katıldı.

Bülent Arınç’ın konuşmasından önce kürsüye gelen Seydişehir Ak parti belediye başkan Adayı Mehmet Tutal “Mega ve ciddi projeler hazırladık. 30 Martta Ankara, Konya ve Seydişehir üçgeninin tamamlanması gerekiyor.Kazanmak değil  açık ara Ak Partiye yakışır bir sonuç almamız gerekir.” dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek selamlama konuşmasında “Büyükşehir ile ilçe belediyelerinin birlikteliği son derece önemli.hep birlikte Seydişehir’i marka şehir yapalım inşallah dedi.”

Daha sonra kürsüye gelen Başbakan yardımcısı Bülent Arınç sözlerine mitinge katılan kadınların günün kutlayarak başladı.

Partimize kayıtlı 9 Milyon üyemiz var. Bunun 4 milyonu bayan. 4 Milyon üyesi bayan olan bir partinin sırtı yere gelir mi dedi

Arınç Ak partinin hedeflerini anlatırken şöyle konuştu:

“İnşallah 2023 te milli gelirimiz 25 milyon dolar olacak.1701 Türklerin Malazgirt’ten Anadolu’ya giriş tarihi. Bu kutlu günden bin sene sonra yani 2071 tarihinde Türkiye dünyanın en büyük devleti haline gelecek. Bizim bütün işimiz gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaktır.” Şeklinde konuştu.

Konuşmasında Kılıçtaroğlu ve Bahçeli’yi de eleştiren Arınç:

“Sayın Başbakanımız ikinci parti olursak siyaseti bırakırım diyor. Bahçeli ve Kılçtaroğlu ise kendilerine güvenleri olmadığı için böyle bir iddiada bulunamıyorlar. Sayın Bahçeli biraz gayret göstererek bir hedef koysun, oda desin ki % 20 den aşağı oy alırsam siyaseti bırakırım. Kılıçtaroğlu ise  % 30 desin. Bunu aşağısını alırsa başkanlıktan ayrılacağım desin. Böyle bir iddiada bulunabiliyorlar mı? Tabanda hiçbir sıkıntımız yok. Biz medeni bir şekilde yarışacağız.” İfadelerini kullandı.

Konuşmasında sadete gelelim diyerek cemaati de eleştiren Arınç,” Bizler yolsuzlukla mücadele eden bir partiyiz. Alnımız ak adımız ak elhamdülillah. Emniyetin, yargının içerisindeki bir avuç şebeke ile masum insanlarım ayırmak lazım.Onlar bir avuç insan. Bizlerle uğraşan bir avuç çetenin hesabı görülecektir.” Şeklinde konuştu.


Arınç Seydişehirlilere hitap etti paylaşan: seydisehirim

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Başbakan yardımcısı Arınç Seydişehirlilere hitap etti

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!