Mustafa Kabakçı Yalıhüyük esnafından destek istedi

featured

 

Konya Ak Parti Milletvekili Mustafa Kabakçı yerel seçim çalışmaları için geldiği Yalıhüyük’te Başkan adayı Hasan Koçer ile birlikte esnaf ziyareti yaptı.

Kabakçı, Belediye Başkanı Celal Özmen, İl Genel Meclisi üyesi Niyazi Atalay, Ak Parti Belediye Başkan  Adayı Hasan Koçer ve  Meclis  üyesi adayları ile  birlikte pazarcı esnafı ile sohbet  ederek sorunlarını dinledi.
Cumhuriyet Meydanı, Belediye parkı çay bahçesinde halka hitaben birde konuşma yapan Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı, Ak Parti Belediye Başkan adayı Hasan Koçer’e destek isteyerek, güçlü Ak Parti hükümetinin ve  Konya Büyükşehir  Belediyesinin kendisine  tam destek vererek daha  çok hizmet  için el birliğince çalışacaklarının  sözünü verdi.
Kabakçı, Hükümetleri döneminde yapılan hizmetleri anlatarak devam ettiği konuşmasında; ‘’Bize Yalıhüyük’ten gelen her telefona cevap verdik, bize ulaşan bizden bir isteği olan Belediye Başkanımıza elimizden ne geldiyse yardımcı olduk. Ülkemizde son 10 yılda yapılanlar ortada. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkemiz her alanda atılımlar yaptı. Konyamızda  bu gelişmelerden nasibini aldı.Ülkemizde uçağa  binen sayısı kat ve  kat arttı.Konya  sanayisi gelişiyor.80 kat  Konya nın  üretimi arttı.Sivil Havacılık başta  olmak üzere taşımacılıkta,yük tren hattı,200 KM hız yapabilen bir sistemle hizmete girecek.Yollarımız  genişletildi.Konya’da  yapılacak Lojistik köy projesi ile Konya  sanayisinde üretilen  her ürün Hava,kara ve raylı sistemle  dünyanın her tarafına kolay ve  güvenli bir  şekilde ulaşacak ve bölge  ekonomisi daha da artacaktır.’’dedi.Hükümet  olarak birçok yeniğe ve reforma imza attıklarını belirten Kabakçı;’’Miras  hukuku değişiyor.Arazi toplulaştırmalarına  hız  verdik.Konya  Enerji sektöründe de yeni atılımlar yapıyor.Güneş enerjisi konusunda en önemli merkezlerimizden birisi haline geldi.
Başbakanımızın 2023-2071 vizyonunda hızla ilerleyebilmesi için sizlerinde desteğini sürdürmesi  gerekiyor. Bu istikrar devam ettiği sürece daha güzel hizmetler  Konya’mıza  Yalıhüyük’ümüze artarak devam edecek. Bunun için 30 Mart yerel seçimlerinde Başkan Adayımız  Sayın Hasan Koçer’e desteklerinizi bekliyoruz.’’dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Mustafa Kabakçı Yalıhüyük esnafından destek istedi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!