MHP Yalıhüyük Mitingine Kalaycıda katıldı

featured

MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı Cumhuriyet Meydanında Yalıhüyüklülere hitap etti.

Yalıhüyük MHP İlçe  teşkilatının organize ettiği açık hava toplantısına Başkan adayı Hasan Yiğit,İlçe  Başkanı Hasan Akyıldız,İlçe teşkilatı yöneticileri,Meclis üyesi adayları ve vatandaşlar  katıldı.
Açılış konuşması yapan İlçe Başkanı Hasan Akyıldız, adaylarını tanıtarak, daha önce görev yapan Hasan Yiğit İçin Yalıhüyüklülerden destek istedi.
Kürsüye daha sonra gelen MHP Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Yiğit ise halkı selamlayarak başladığı konuşmasında, Bundan önce Belediye Başkanı olarak görev yaptığını bu görev süresince Yalıhüyük’için bir çok projeyi gerçekleştirdiklerini belirterek,’’Bu güne kadar kazasız belasız  bir  seçim süreci geçirdik. Bu bizim için en sevindirici durumdur. Daha önce göreve geldiğimizde yapılan çalımlalar ortadadır. Göreve layık görürseniz bundan sonra da yeni projeleri Yalıhüyük’ümüze kazandırmak için var gücümle çalışacağım.’’dedi.

Alanı dolduranların alkışları içerisinde kürsüye  Gelen son konuşmacı Konya  MHP Milletvekili Mustafa  Kalaycı ise, Yalıhüyük’ten Ankara’ya  gelen herkese  siyasi ayrım yapmadan yardımcı olmaya çalıştığını belirterek başladığı konuşmasında; ‘’Yalıhüyük yeterince  hizmeti alamamıştır.Bölgenin güzel ve şirin bir  ilçesi olan Yalıhüyük’te Gölcük yaylasında ,Suğla  barajında güzel projeler yaparak İlçenin göç sorununu ve işsizlik sorununu çözeceğiz.Hasan Başkan tecrübeli bir  arkadaşımız.Ortaya koyduğu bütün Projelerin arkasındayız ,destekçisi olacağız.’’dedi.

Kalaycı Konuşmasının devamında Ecri misil yolu  ile  suğla  çiftçisinin kullandığı Suğla arazisini yine çiftçinin kendisine tapusunu vermek ilk öncelikli projeleri olduğunu belirterek sürdürdüğü konuşmasında; Yalıhüyük hızla  göç veriyor.Niye veriyor yeterince  iş imkanı yok.İlçemizde görev  yapan Memurlar özellikle Eğitim Camiası burada zorunlu hizmet bölgesi olması münasebetiyle sorun yaşamıyordu.Yalıhüyük,Bozkır,Ahırlı İlçelerimiz ile birlikte  zorunlu hizmet sisteminden çıkardılar.Bu hakkı geri alıncaya kadar  mücadelemiz  devam edecektir.

Suğla  arazisinin Toplulaştırma  kapsamına  alınması için Bütçe  görüşmelerimde ifade ettim.Talep ettim ancak  uygulamayı geçirmediler.’’diye konuştu.
Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı Konuşmasının son bölümünde;’’ Bölgemin insanı her kim olursa olsun hangi Partili olursa olsun Ankara’ya geldiklerinde ayırım yapmaksızın yardım edeceğimi bilmelerini isterim. Çünkü Bu bölgenin insanının ayağının toprağını öperim sizlerin hizmetkârınızım.’’ diyerek sözlerini tamamladı.
Toplantının sonunda Yalıhüyük İlçe Başkanı Hasan Akyıldız’ın birlik şiiri okuması alanı dolduranlar tarafından alkışlandı.
Kalaycı ve beraberindeki heyet Cumhuriyet meydanına gelenlerle tek tek selamlaşarak hatırlarını sordu. Sorunlarını dinledi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
MHP Yalıhüyük Mitingine Kalaycıda katıldı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!