Davutoğlu Yalıhüyük’te halka hitap etti

featured

Geçtiğimiz  hafta  Seçim gezilerini Bozkır, Ahırlı,Akkise de sürdüren Dış İşleri Bakanı Ahmet  Davutoğlu Yalıhüyük’e  gelerek Cumhuriyet  meydanında coşkulu  kalabalığa  hitap etti.


Akşam geç saatlerde  İlçeye  gelen Davutoğlu ve beraberindeki heyet  büyük sevgi gösterileri ile  karşılandı.
Toplantının açılışında konuşan Ak Parti Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer konuşmasında; ‘’İlçemiz, Torosların Eteğinde Suyu Eksilmez, Suğla Barajının Kenarında, Tarihi Hüyüğü İçine Almış Konumu İtibari İle Toros Dizisinin İncisidir.Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımın da, Bilmesini İsterimki 30 Mart’da İnşaallah Yalıhüyük Yine Ak Parti İle Devam Diyecektir … Halka Hizmeti Hakka Hizmet Olarak İnanan Bu Kardeşinize Vereceğiniz Desteğe Şimdiden Minnet Ve Şükranlarımı Arz Ederim.’’dedi.
Koçer konuşmasının devamında ;’’Şuna Emin Olunuz Ki En Çetin Uluslar Arası Meselelerde Türkiyenin Yüzünü Şan Ve Şerefle  Ağartıyorsunuz…
Türkiye Uğrunda Gidişiniz Akkk ! Gelişiniz Akk ! Yüzünüz Akk! Özünüz Akk ! 30 Mart’ Da Yalıhüyükte Akkk! Lütfen Bizi Bu Aklar Sırasına Kabul Edin…
Bu Güzel Torosların Taşkent Bölümünde Davutoğlu Gibi Bir Onur Payesini Doğuran Ananın Yurdundaki Taşkent Lisesinden Mezun Olduğum İçin Ayrıca Mutlu Ve Bahtiyarım…
Sizlerin Zamanı Çok Önemli Bu Yüzden Sözlerimi Hz Hadim Hazretlerinin Şu Sözü İle Noktalamak İstiyorum Kamil Odur’ki,Koya Her Yerde Eser, Eseri Olmayanın Yerinde Yeller Eser.
Bu Vesile İle 30 Mart Seçimlerinin Ülkemize, Konyamıza, İlçemize, Hayırlı Olmasını Dilerim.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Yalıhüyükl halkına seslenen Davutoğlu ,Başkan adayı hasan Koçer’ın konuşmasına atıfta bulunarak Burada  bir  hemşerim daha oldu.Her zaman  Başkan adayımız Hasan Koçer’in yanında olacağını söyledi.
Davutoğlu  burada yaptığı konuşmada, vatanın herhangi bir yerinde, herhangi bir vatandaşın gözünde bir damla yaş dökülmesinin kendisini uykusuz bıraktığını dile getirdi.
“İslam aleminin herhangi bir yerinde üzüntü hasıl olsa o gece uyku bize haram olur” diyen Davutoğlu, şunları kaydetti:
“Bugün 3 şehidimiz var. Allah onlara rahmet etsin. Allah bir daha bu acıyı ne herhangi bir ailemize ne de vatanımıza göstersin. Tam da seçim öncesi böyle komplolarla, provokasyonlarla bizlere zarar vermek isteyenlere Allah fırsat vermesin. Bunun çözümü 75 milyonun omuz omuza durmasıdır. Bizim hedefimiz budur. Ağrı’dan Edirne’ye, Hakkari’den Muğla’ya, Konya’dan Artvin’e kadar her yerde kardeşliği ihdas etmek. Allah bu kardeşliğimizi daim etsin.”diyerek sözlerini tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Davutoğlu Yalıhüyük’te halka hitap etti

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!