Müjdat Güner’in Almanca Gramer Kitabının 2. Baskısı

featured

Komşu  İlçemiz Seydişehir’de  Seyit Harun İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Müjdat GÜNER’in “Die deutsche Grammatik und das Wörterbuch” Almanca Gramer Kitabı ve Sözlük isimli kitabının 2. Baskısı 2014 yılı içerisinde tamamlanacak.

Halen yurtiçi ve yurtdışında satışı yapılan ve alanında en çok satılan beş kitaptan biri olan Almanca Dilbilgisi ve Sözlük olarak Almanca öğrenmek isteyenlerin beğenisini toplayan kitabın 2. basımına yaz ayları içerisinde başlanarak okuyucuların hizmetine sunulacaktır.
Türk Halk Hikayelerini Almancaya tercüme ettiğini ve “Ab alten Zeiten die türkische Volksgeschichten ” isimli 2. kitabının da  hazırlıklarını yaptığını söyleyen Müjdat GÜNER, bu kitabının  da 2016 yılı içerisinde yayınlanacağını söyledi.
Farklı sitelerde yayınlanmış “Osmanlı Devletinde Türkler”, “Selçuklu Devletinde Türkler” ve “Türkiye’de Almanca Öğretimi” isimli araştırma yazıları ve farklı konularda makaleleri bulunmaktadır. 4 Alman sitesinde yöneticilik ve 2 Cezayir sitesinde de danışmanlık  yapan Müjdat Güner halen Seyit Harun İmam Hatip Ortaokulu Müdürü olarak görev yapmaktadır.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Müjdat Güner’in Almanca Gramer Kitabının 2. Baskısı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!