Dernekler haftasonu Yalıhüyük’te buluştu

featured

İstanbul, Konya, Akdeniz dernek başkanları, yönetimleri Yalıhüyük’e gelerek Belediye Başkanı Hasan Koçer’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yalıhüyük’ün Konya, İstanbul ve Antalya’da faaliyet gösteren dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Hasan Koçer, ziyaretten dolayı dernek başkanlarına teşekkür etti.

Hayırlı olsun ziyaretinden sonra belediye başkanlığında dernek başkanları ile birde toplantı yapan Belediye Başkanı Hasan Koçer “Bugüne kadar derneklerimiz bizleri hizmet bölgelerinde başarı ile temsil etti ve  ediyor. Dernek işi gönül işi emek işi. Bu arkadaşlarımı ve yönetim kurulu üyelerini yürekten kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Bizler de belediye olarak derneklerimiz ile birlikte  güzel işler yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Toplantıya katılan Konya, İstanbul ve Antalya Dernek Başkanları da göreve yeni başlayan Başkan Hasan Koçer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını, başkan Hasan Koçer’in bugüne kadar derneklerin faaliyetlerinde hep yanlarında gördüklerini belirterek, bundan sonrada hep yanlarında görmek istediklerini ifade ettiler.

Toplantı sonrası tüm derneklerin katılımı ve Yalıhüyük Belediyesi ile birlikte 30 Temmuz 2014‘de Gölcük yaylasında şenlik yapılacağı kararlaştırıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Dernekler haftasonu Yalıhüyük’te buluştu

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!