YALIHÜYÜK ÇİFTÇİLERİ KONYA TARIM FUARINI GEZDİ

featured

Yalıhüyük İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından İlçe çiftçilerini 27-31 Mayıs tarihleri arası Konya ‘da açılan Tarım Fuarına götürdü.

Teknik gezi, İlçedeki Çiftçilerin gelişen tarım teknolojilerini yerinde görerek ufuklarının ve vizyonlarını genişletmek amacı ile 30 Mayıs Cuma günü gerçekleştirildi.

Tarım ile ilgili teknolojik imkanlardan faydalanmak ve çiftçiler için yeni hedefleri belirlemek amacı ile teknik gezi düzenlediklerini ifade eden Yalıhüyük İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hasan İnar Teknik gezinin amacına ulaştığını belirterek;’’Her yıl düzenli olarak katıldığımız Uluslararası Tarım fuarına yine çiftçilerimiz ile birlikte teknik bir gezi düzenledik. Sürekli Fuarı takip eden çiftçilerimiz için minimum enerji ile Maksimum tarımsal üretimin nasıl gerçekleştiğini görmek, bununla ilgili bilgi sahibi olduk. İlçemizde tarımsal alanlara uygun alet ve ekipmanları tespit ettik. Çiftçilerimiz birçok konuda da ayrıca bilgi sahibi olduklarını gözlemledik. Katkılarından dolayı İlçe Kaymakamımız Sayın Onur Kökçü’ye teşekkürlerimizi sunuyoruz.’’şeklinde konuştu.

Konya da her yıl uluslararası açılan tarım ve Tohum fuarlarını çiftçiler ile birlikte takip edeceklerinin müjdesini veren İnar, Gönül ister ki böyle fuarlar her yıl bir defa değil daha fazla olsun diyerek sözlerini tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
YALIHÜYÜK ÇİFTÇİLERİ KONYA TARIM FUARINI GEZDİ

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!