YALIHÜYÜK YAYLA YOLLARI KIŞA HAZIRLANIYOR

Yalıhüyük’ün Gölcük yayla yollarında kış öncesi bakım ve dolgu işleri yoğun bir şekilde devam ediyor.

Yalıhüyük  Belediyesi ve  Konya Büyükşehir  belediyesi işbirliği ile yapılan çalışmalarda 3 KM lik yayla yolu dolgusu ve şarempol açma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Gölcük Yaylasındaki çalışmalarla ilgili olarak bilgi veren Yalıhüyük  Belediye  Başkanı Hasan Koçer ;’’Gölcük yaylamızın yolları kışın yağışlar dolayısı ile bozulmuştu.Belediyemiz başta  olmak üzere Büyükşehir Belediyemizin krayder desteği ile Yayla yollarımızı önce düzeltiyor  ve şarampoller açıyoruz.Belediyemize ait kamyonlarla da dolgu malzemesi getirerek yollara serdik.’’dedi.

Başkan Koçer seçim  öncesi verdiği sözleri büyük bir gayretle yerine getirmek için büyük  çaba sarftettiklerini belirterek ;’’İlçemizde ilk olarak İçmes su skıntısını Konya Büyükşehir Belediyesi ve Koski ile birlikte belirlenen bölgede arama çalışması yaparak sondaj çalışması sonrası saniyede 20 litre suya ulaşarak çözdük.Kanalizasyon arıtma  projesi çizildi İhalesi yapılarak yakında çalışmalara başlanacak.Gölcük yayla yollarımıza stabilize çekmek suretiyle ve Yol kenarlarına şarampoller yaparak kış öncesi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Yaylamızda bulunan Camimiz etrafında düzenleme yaparak daha kullanışlı hale getirildi.Yine  Camimizin su sorununu çözdük.’’dedi.

Göreve yeni Başlamalarına rağmen çalışmaları yoğun  bir şekilde sürdürdüklerini ifade eden Başkan Hasan Koçer  Çalışmalarda desdeklerini esirgemeyen Konya Büyükşehir  Belediye Başkanı Tahir Akyürek  Başta olmak üzere çalışanlarına teşekkürlerini ifade etti.IMG_3414

GÖLCÜK YAYLA YOLLARI paylaşan: yalihuyuk

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
YALIHÜYÜK YAYLA YOLLARI KIŞA HAZIRLANIYOR

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!