YALIHÜYÜK’TE ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKULU KUTLANDI

KASİM24. (1)

24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle Yalıhüyük te program düzenlendi.

Yalıhüyük Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunulması ,saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile buradaki program sona erdi.

Yalıhüyük İlköğretim okulu ve Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı Öğretmenler günü etkinliği Yalıhüyük Düğün salonunda devam etti.

Buradaki Programa İlçe Kaymakamı Ali Polat, Garnizon Komutana Cumhur Dilli,Belediye Başkanı Hasan Koçer’in yanı sıra İlçe Emniyet Amiri İbrahim Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizamettin Doğan,daire amirleri Öğrenci velileri Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.

Program Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunması ile başladı. Yalıhüyük İlköğretim Okulu Öğretmenlerinden Saliha Anıl’ın sunduğu programda Öğrenciler şiirler okudu, şarkılar söyledi.Hazırladıkları Oratoryo gösterilerini sergilediler.

Öğretmenler günü dolayısı ile düzenlenen şiir yarışmasında İlköğretim  ve Orta okul öğrencilerinden şiir yarışmasında birinci olanlara İlçe Kaymakamı Ali Polat ve  Belediye  Başkanı Hasan Koçer  tarafından ödülleri verildi.

Günün Önem ve anlamına uygun konuşmalar ve slayt gösterileri ile devam eden programın sonunda İlçe Kaymakamı Ali Polat Öğretmenlere çeşitli hediyeler verdi.

Program toplu Fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.



YALIHÜYÜK TE ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUSU YAŞANDI paylaşan: yalihuyuk

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
YALIHÜYÜK’TE ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKULU KUTLANDI

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!