KONYA MİLLETVEKİLİ TÜFEKCİ’YE ÖNEMLİ GÖREV

featured

IMG_3060

Ak Parti Konya Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Harun Tüfekci Ak Parti genel merkezi tarafından önemli bir göreve getirildi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun onayıyla 2015 genel seçimleri öncesinde Yurt dışındaki seçim çalışmalarının sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için görevlendirilen Konya Milletvekili Harun Tüfekçi Yurt Dışı Seçim Koordinasyon Merkezi “SKM” başkanlığı görevine getirildi.
2002 yılından bu yana ortaya koyduğu başarılı çalışmalarla daha önce genel merkez tarafından Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Tüfekci bu defa  Ak Parti’nin yurt dışındaki seçim çalışmalarından sorumlu olacak.
Milletvekili Harun Tüfekci’nin Yurtdışından sorumlu Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı görevine getirilmesi nedeniyle bir açıklama yapan Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer; Sayın vekilimizin böylesi önemli bir göreve getirilmesi teşkilatımız tarafından memnuniyetle karşılanmıştır.
Konya halkının ve milletimizin teveccühüyle 2002 yılından bu yana Türkiye Büyük Millet Meclisinde de bölgemizi en iyi şekilde temsil eden Sayın Harun Tüfekci üç dönemdir başarılı bir şekilde yürüttüğü çalışmalarını Yurt Dışı Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı görevinde de başarısını katlayarak yürütecektir.
Sayın vekilimize şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına yeni görevinde başarılar diliyorum ” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
KONYA MİLLETVEKİLİ TÜFEKCİ’YE ÖNEMLİ GÖREV

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!