YALIHÜYÜK BİR MARKETE DAHA KAVUŞTU

featured

IMG_4671

Yalıhüyük Cumhuriyet Meydanında Gürbüz Market açılışı dualarla gerçekleşti.

Cuma Namazı sonrası İlçe Kaymakamı Ali Polat, Belediye Başkanı Hasan Koçer, İlçe Emniyet Amiri İbrahim Arslan, Kamu kurum kuruluş ve sivil toplum örgütü temsilcileri ve Kalabalık bir Halk topluluğu ile gerçekleşen Market Açılışının duasını İlçe Müftüsü Muhammet Ali Özer yaptı.

Mustafa ve Hasan Gürbüz kardeşlere ait Gürbüz marketin açılış kurdelesini İlçe Kaymakamı Ali Polat, Belediye Başkanı Hasan Koçer ve İlçe müftüsü birlikte kesti.

Açılış dolayısı ile ilk alış verişi İlçe Kaymakamı Ali Polat ve Belediye Başkanı Hasan Koçer yaparken İşletme sahibi Mustafa ve Hasan Gürbüz’e hayırlı olsun temennisinde bulundular.

İşletme sahiplerinden Mustafa Gürbüz’de Katılımlarından dolayı tüm hazuruna teşekkür ederek; Amacımız İlçemizde Market ihtiyacını gidermek, Halkımıza en kaliteli hizmeti sunmaktır. Müşterilerimize şu müjdeyi veriyoruz. Artık fiyatlarımız Seydişehir ve Bozkır’dan daha hesaplı, marka ürünlerimiz çeşitlerimiz oldukça fazla.’’diyerek Yalıhüyük Halkının çevre ilçelere değil kendi esnafına sahip çıkacağını umduğunu ifade etti.

Açılış sonrası Pasta ve Meyve suyunun ikram edildiği programda Yalıhüyük Halkının da yoğun ilgi göstermesi gözlerden kaçmadı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
YALIHÜYÜK BİR MARKETE DAHA KAVUŞTU

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!