KALELİ YALIHÜYÜK’TEN DESTEK İSTEDİ

featured

IMG_4918

7 Haziran da yapılacak Milletvekilliği seçimleri için Ak Partiden Aday adaylığını açıklayan Muhammet Uğur Kaleli, 28 Şubat ve 1 Mart’ta yapılacak temayül yoklaması öncesi Yalıhüyük’ten destek istedi.

Belediye Başkanı Hasan Koçer ve Ak Parti İlçe Başkanı Celal Özmen ve parti yöneticilerini ziyaret eden Kaleli şöyle konuştu;’’25. dönem Milletvekili seçimleri için Ak Parti’den Milletvekili aday adayı oldum. Görevimden istifa ettim. Adalet Ve Kalkınma Partisinden aday adayıyım. Allah Nasip ederse  bu ayın 28 ve Mart’ın birinde yapılacak temayül yoklamasında  Yalıhüyük’ten destek bekliyorum. Niçin destek bekliyoruz.2023 hedefleri için büyük Türkiye için güçlü Türkiye için sizlerden de destek bekliyoruz.Meclise  gidersek Büyük  Türkiye ve Güçlü Türkiye katkı sağlamaya gidiyoruz.Çünkü bir dönemin bir döneme teslimiyeti vardı yeni dönemde, hepimize çok büyük  işler düşüyor.Davamız  halk ve  hak davası olduğuna göre inşallah Allah  bizi o davadan ayırmasın.O davaya hizmet edenlerden eylesin.’diye konuştu.

1958 Konya doğumlu  Muhammet Uğur  Kaleli ,hububat,bakliyat ticareti  ile un fabrikası işletmeciliği yapmakta olup,2000-2005 yılları Konya Ticaret Odası Yönetim kurulu  üyeliği,2009 yılında Konya Ticaret  Borsası yönetim kurulu başkanlığına seçilmiş,KTB başkanlığı boyunca ortak akıl ile borsada ;Elektronik satış salonu,elektronik  ürün senedi işlemleri,Tohum ve Gen teknolojileri  Vadisi ve lisanslı depoculuk gib birçok ilki gerçekleştirdiği belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
KALELİ YALIHÜYÜK’TEN DESTEK İSTEDİ

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!