KONYAMIZI ŞAHA KALDIRMAK İÇİN ADAY OLDUM

IMG_5023

7Haziran 2015 ‘de yapılacak genel seçimlerde AK partiden Konya Milletvekili aday adaylığını açıklayan flaş isimlerden biri olan Recep Konuk Yalıhüyük’ü ziyaret etti.

Yalıhüyük Ak Parti İlçe teşkilatında gerçekleşen ziyarette İlçe Başkanı Celal Özmen, Belediye Başkanı Hasan Koçer, Kadın Kolları Başkanı Hacer Atalay ve partililer katıldı.

Panko Birlik Genel Başkanlık görevi esnasında bölgeye fabrikalar kazandıran bölgenin parlayan yıldızı Recep Konuk Seçim Çalışmaları kapsamında geldiği Yalıhüyük’te büyük ilgi gördü.

Konuk Yalıhüyüklü vatandaşlarla sohbet ederek isteklerini dinledi. İlçe halkının talepleri doğrultusunsa istedikleri Yalıhüyük’e Torku Alışveriş merkezi sözü de veren Konuk:’’Konyamızın önü Sayın Başbakanımız Davutoğlu ile daha da açılıyor. Bölgemizde gerçekleştirdiğimiz projeleri daha da büyüterek Ülkemizin kalkınmasına katkı sağlamak amacı ile Ak Parti’den Konya Milletvekili aday adayı oldum.’’dedi.

Konuk konuşmasına ,’’ Yeni Türkiye yolunda bu yola revan olmak her makam ve mevkiden kıymetlidir. Bu büyük ailede biz aile büyüklerimizle istişarelerimizi yaptık ve aile meclisinin önüne bir kez daha aday adayı olarak çıkma şerefine nail olduk. Aile meclisimiz yani yerel parti örgütünden Genel Merkezimize kadar teşkilatlarımız bize bu ailede hangi görevi layık görürse biz o görevi onların güvene layık olarak yapmakla mesulüz. Bizim niyetimiz halisane ve sarihtir, inşallah sonuçta hayrolur.’’dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
KONYAMIZI ŞAHA KALDIRMAK İÇİN ADAY OLDUM

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!