ALİ KAYA AK PARTİ’DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

featured

IMG_5209

Bölgenin tanınan ve sevilen simalarından Veteriner Hekim Ali Kaya,19 Şubat 2015 tarihinde AK Parti Konya İl Başkanlığına Konya Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu yaptığını açıkladı.

Veteriner Hekimi Ali Kaya AK Parti’den aday adayı olduğunu ve Konya İl Başkanlığına müracaatını resmen yaptığını belirtti.

AK Parti’den Konya Milletvekili aday adayı olan Ali Kaya Yalıhüyük. com’a verdiği açıklamada şu ifadelere yer verdi; “2003 yılından bu yana Ak Parti programını aktif olarak takip ediyorum. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın lider kişiliği bölgede yıllardır uyuyan bir milletin uyanmasına vesile olmuştur. Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’da engin tarih donanımı ile bu ilerleme yolundaki ivmenin en önemli sebeplerindendir. İnsanımıza ve bölgemize bir Osmanlı torunu olduğumuzu hissettirmiştir. Vaatler sözde kalmamış; uygulamalarla ciddiyetini göstermiştir. Yurtdışındaki ülkelerde bile ülkemiz adına beklentiler artmıştır. Cumhuriyet tarihinde ilk defa ülke hedefleri vatandaşa gösterilmiş ve daha da önemlisi vatandaş da buna inanmış ve sahip çıkmıştır. Sadece kendi ülkemizin değil bölge coğrafyasındaki tüm ülkelerin beklentilerine cevap verebilmek adına ben de Ak Parti’ye gönül vermiş insanlarla ülkem ve bölge insanı adına birlikte görev yapmaktan onur duyacağım” diyen Ali Kaya konuşmalarını şöyle sürdürdü:

“ Mesleğim gereği, bölgemizdeki her statüdeki insanlarla muhatap oldum ve insanların devletten beklentilerini, güvenebilecekleri yöneticiler için neleri feda edebileceklerini gördüm. Bizim insanımızda her yönüyle müthiş bir potansiyel ve çevik bir zekâ var. İnandıkları değerler için her şeylerini feda etmeye hazırlar. Yeter ki halkın içinden, onları iyi tanıyan, güvenebilecekleri, gördüklerinde kendilerinden biri olduğunu düşündükleri doğru insanlarla yola çıksınlar. Bu yol uzun bir yol ve üç yüz yıldır uyuyan bir milletin şahlanışına şahitlik etmek için iki, üç, belki de dört kat çalışmalıyız ki bu da büyük enerji ve daha da önemlisi bitmeyen bir azim ister. Bu azim ise ben ve benim gibi düşünenlerin Ak Parti’de mevcut olduğundan hiç şüphem yoktur.

Osmanlıyı da Osmanlı yapan bu azim ve güçtü. Çünkü inancım odur ki hem sayın cumhurbaşkanımızın hem de sayın başbakanımızın gençlerin yolunu açma ve ülke gelişiminin hızını artırma adına yaptıkları ortadadır. Madem hızlı ve güçlü sarsılmayan bir değişim istiyoruz; o zaman ben de bu genç neferler arasında ülkeme hizmet etmek adına maddi-manevi tüm bedelleri ödeme sözü vererek bu göreve talibim. Şunun da üstüne basa basa belirtmeliyim ki 2023’e doğru sağlam bir ekiple yola çıkılırsa içinde bulunduğumuz medeniyetin şahlanışı olacaktır. Gücünü milletinden alan bu iktidar, milletiyle birlikte bu yolda yürüyecektir” diyor bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimize selam ve saygılarımı sunuyorum.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
ALİ KAYA AK PARTİ’DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!