CHP’Li SARIHAN: “BU ÜLKENİN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ”

featured

sarıhan (2)

CHP’nin Konya Milletvekili Aday Adayı emekli Kulu ilçe Milli Eğitim Müdürü Necati Sarıhan, CHP Seydişehir ilçe teşkilatı ile buluştu.
İlçe teşkilatında partililere yaptığı konuşmasını Seydişehir’i çok seviyorum partimize hizmet ve iktidara gelmek için buradayız. Katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim yöremden size selamlar getirdim diyerek başlayan Necati Sarıhan : “Ülkemiz zor durumda, ekonomimiz çok kötü herkes iş arıyor içimizi açacak, yüzümüzü güldürecek bir haberle karşılaşamıyoruz.Bu gün yaşananlarla dün yaşananlar ortaya konulduğu zaman vatandaş bu ülkenin çivisinin çıktığını söylüyor.Bu memleketi soyanlar, öz kaynaklarını satanlardan bize eğer yetki verirseniz bunlardan hesap sorarız. Bizim derdimiz herkesin işi, aşı olsun.İşçimize, emeklimize, memurumuza sahip çıkmak istiyoruz” dedi.
CHP ilçe başkanı Yunus Uysal’ın , göstermiş olduğu faaliyetlerin Seydişehir’i açtığını bu yüzden kendisini kutladığını söyleyen Necati Sarıhan:”Bu seçimlerde CHP’nin Konya’dan ön seçime girmesinde ilçe başkanlarımızın büyük emekleri oldu.Bu da partimize önemli bir güç kattı.Bu seçimlerin önemini hepimiz biliyoruz.7 haziran da yapılacak olan seçimlerin son seçim olduğunu değerlendirenler var belki de ülkenin son noktası olacak.Bu nedenle CHP’yi iktidara taşımak için yollara çıktık.Genel başkanımız yüzde 35 hedef koydu.Bu hedefi aşmak zorundayız.Sosyal demokratlar olarak bu yolları aşmasını bilen bir düşünceyiz şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
CHP’Li SARIHAN: “BU ÜLKENİN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ”

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!