ALİ CEMAL CÖMERT İLÇE ZİYARETLERİNDE

featured

DSCN8211

CHP Konya Milletvekili aday adayı ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek hem kendini tanıttı, hem de aday olma sebebini anlatarak destek istedi.
Cömert açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;
CHP milletvekili aday adayıyım.1966 Konya Ereğli doğumluyum. İlk ve orta öğrenimimi Ereğli’de, lise dönemimi Ankara Gazi lisesinde, Üniversite öğrenimimi Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesinde tamamladım.20 yıl serbest veteriner hekim olarak Ereğli, Karapınar, Emirgazi, Halkapınar, Ulukışla ve Akseköy’de çalışarak yaptım. Bu bölgede gitmediğim mezra, köy, ev yoktur. Aynı zaman da babamın mesleği olan petrol ofisi işletmeciliği, hayvancılık ve tarımla ilgileniyorum.
Şuan da ticari ölçekte Tarım ve Hayvancılık ile uğraşmaktayım. Evliyim 2 çocuk babasıyım. Eşim eczacı olarak çalışmaktadır. Size şunu da söylemek istiyorum. Niye aday oldun diye soracak olursanız:”AKP’nin 12 yıldır bu uygulamalarını Cumhuriyete ve Cumhuriyet devrimlerine, Atatürk’ün yapmış olduğu kazanımlara ne kadar zarar verdiğini, ne kadar aşağıladığını görmüş olduğum için adayım.
Türkiye’de ki işçi haklarının emir-sen’in örgütsüz kaldığını ve haklarının ne kadar sömürüldüğünü gördüğüm için adayım. Anadolu da dedelerimizin kovmuş olduğu emperyalistlerin yeni baştan Türkiye’de söylenimlerinin olduğunu görmüş olduğum için adayım.Yani ben büyük Ortadoğu projesinin eş başkanıyım diyen Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkeyi ve orta doğuyu nasıl kana buladığını bildiğim ve buna karşı çıkmak için adayım.
Eğitim sistemimizi yaz-boz tahtasına çeviren ve yozlaştıran gelecek eğitim sistemine karşı olduğum için adayım. Cumhuriyet’in, Laikliğin, ve Demokrasinin gerçek onuru ve tanımlarıyla yeniden test edilmesi için adayım. Daha huzurlu, daha güvenli bir Türkiye için adayım. Ben ülkesini, vatandaşını milletini, yurdunu seven bir adayım.
Biz CHP politikalarını, kazanımlarını olağanüstü önemsiyoruz ve destekliyoruz. Diyoruz ki CHP olmadan Türkiye olmaz. CHP Türkiye’nin harcıdır, mayasıdır.Görüyoruz ki Türkiye bölünmek ve parçalanmak üzere.Bu Cumhuriyeti, bu devleti biz kurduk ve yeniden bu Cumhuriyeti, devleti yeniden ayağa kaldıracağız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
ALİ CEMAL CÖMERT İLÇE ZİYARETLERİNDE

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!