YALIHÜYÜK’TE 3. BAHAR ŞENLİĞİ

featured

Yalıhüyük 3. Geleneksel Bahar şenliği ve Mezuniyet töreni Ortaokul son sınıf ve  Lise son sınıf öğrencilerinin kep atması ile  başladı.
Okul Bahçesinde düzenlenen Bahar şenliği ve Mezuniyet töreninde öğrenciler kep attı. Yine Okul Bahçesinde açılan stantlarda Okul Aile birliğinin Okul yaranına hazırladığı yiyecek ve içecekler satışa sunuldu.

Programda öğrencilerin gökyüzüne bıraktığı balonlarla, havaya attığı kepler renkli görüntüler oluşturdu.
Mezuniyet töreninde İlçe Kaymakamı  Ali Polat, Ahırlı Kaymakamı  Yasin Ortakçı, Garnizon Komutanı Cumhur Dilli, Belediye Başkanı Hasan Koçer başarılı olan öğrencilere başarı belgesi verildi.

İlkokul Öğrencileri arasında  Ödülü Kitap okuma yarışmasında 5.796 sayfa sayısı ile 4/A sınıfından 1. Olan Öğrenci Sudenaz Ertaş,5.378 sayfa sayısı ile  ikinci olan 2A Sınıfı öğrencisi Hatice Cemre Dilli ve 3.931 sayfa sayısı ile 2/A sınıfından Enes Durmuş üçüncü olurken, Ortaokul Öğrencilerinden 6528 sayfa sayısı ile 5/A sınıfından Rümeysa Gözel,6363 sayfa sayısı ile 5/A sınıfından Beyza Akyol ve 6.122 sayfa sayısı ile 5/A sınıfından N.Nisa Dilli üçüncü oldu. Yarışmada birinci olanlar Çeyrek altın,İkinci olanlar eşofman takımı,üçüncü olanlar ise kol saati kazandı.Ayrıca dereceye girenlere madalya verildi.

Protokol üyeleri;  dereceye girenlere ödüllerini vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Programın son bölümünde Öğrencilerin hazırladığı gösteriler izleyiciler tarafından beğeni toplarken, canlı müzik eşliğinde katılanlar güzel dakikalar yaşadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
YALIHÜYÜK’TE 3. BAHAR ŞENLİĞİ

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!