İLÇE EMNİYET BİNASI TEMEL ATMA TÖRENİ DUALARLA YAPILDI

featured

Yalıhüyük’te Bozkır Yolu Caddesi üzerinde bulunan ve Hükümet konağı yanına inşaatına başlanan İlçe Emniyet Amirliği binası Temeli törenle atıldı.

 

Temel atma törenine İlçe Kaymakamı  Ali Polat, Garnizon Komutanı Cumhur Dilli, Belediye  Başkanı Hasan Koçer’in yanı sıra daire  müdürleri ve  vatandaşlar  katıldı.

1800 M2 kapalı alandan oluşan Emniyet amirliği binası 650 günde teslim süresi bulunuyor. Bina bodrum, zemin kat ve birinci kat’tan oluşuyor.

İlçe Emniyet binasının temel atma  töreni İlçe  Müftülüğü görevlisi Yusuf  Çakıcı’nın  duası ile ve  kurban kesimi ile  başladı.

Temel atma  töreninde  konuşan İlçe Kaymakamı Ali Polat; İlçemizde  eksikliği hissedilen emniyet hizmet binası bu inşaatla modern bir yapıya  kavuşacak. Burada emeği geçen herkese  teşekkür  ediyor, İlçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum’’dedi.

Belediye  Başkanı Hasan Koçer’de konuşmasında; İlçemize yeni bir  bina  yapılıyor  olmasından mutluluk  duyuyorum. İnşallah Kazasız Belasız Tamamlanır. İlçemize Emniyetimize hayırlı uğurlu  olsun.’’diye konuştu.

İnşaat çalışmalarının hızlı bir şekilde ilerlediğini belirten inşaat sorumlusu Göker Erdağı Binanın tamamlanma süresinin 650 gün olarak planlandığını belirterek, Hava şartlarının iyi olması durumunda daha erken bir sürede 2016 yılının sonunda tamamlanabileceğini söyledi.

Temel atma  İlçe  Kaymakamı Ali Polat’ın beton butonuna basması ile  start aldı.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
İLÇE EMNİYET BİNASI TEMEL ATMA TÖRENİ DUALARLA YAPILDI

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.
Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!