BAŞKAN KOÇER BELEDİYE ÇALIŞMALARINI ANLATTI

featured

“>

Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer görev süresi boyunca Belediyenin çalışmalarını kazanımlarını yerinde geniş çaplı olarak anlattı.
Başkan Hasan Koçer çalışmalarını şöyle anlattı; ’Göreve geldiğimizde ilk işimiz İçme suyu sorununa el atmak oldu.Koski Belediye işbirliği içinde 150 M derinliğinde saniyede 10 Lt su bulundu. Şebeke hattımıza bağlandı.
Mezarlık duvarları temirlerle kaplandı Mezarlık duvarları üstünde bulunan Aydınlatmalar yenilendi.Mezarlık içinde yürüyüş yolları çeşmeler yapıldı.’’dedi.
Mezarlık bakım çalışmaları kapsamında yeni musalla taşının yeri ve ilgili taziye kamelyalarının yapıldığını ifade eden Başkan Koçer;’’Her nefis ölümü tadacaktır ifadesini düstur olarak alarak Mezarlıklarımıza büyük önem veriyoruz.Şehir merkezine Fen işleri bölge müdürlüğ tarafından saat kulesi yapıldı.Kısa bir süre sonra faaliyete geçecek.’’dedi.
Sportif alanda da Belediye olarak Önem verdiklerini ifade eden Başkan Hasan Koçer; Doksanlı yıllarda öncülüğünü yaparak kurmuş olduğumuz Futbol kulübümüzü yine iyi bir duruma getirerek İkinci Amatör kümede mücadele edecek seviyeye taşıdık. Futbol sahamızda çalışmalara başladık. Futbol sahasının alt yapısı tamamlandıktan sonra sentetik çimle kaplanarak önümüzdeki yıl içerisinde faaliyete geçmiş olacak.
700 bin TL değerinde sıfır kilometre kreyderin Büyükşehir Belediyesi tarafından Belediyelerine kazandırdıklarını söyleyen Başkan Koçer , Önceki yıllarda İlçeye kazandırılan halı sahanın üstünün kaplama işleminin yapıldığını söyleyerek bütün gençlerimiz bu tesisten faydalanabilirler. ’dedi.
Yapılan hizmetleri sahil yolu caddesindeki çalışmaları anlatarak devam eden Başkan Hasan Koçer;’’bin 400 Metre uzunluğunda 15 Metre genişliğinde sıcak asvalt yapılacak.1,5 Metre eninde yürüyüş yolu andezit çalışması yapılacak.1,5 Metre genişliğinde bisiklet yolu olmak üzere komple bir çalışma yapılacak.’’diye konuştu.
Alt yapı çalışmaları olarak Koski ‘nin 25 KM lik bir alan hattı kanalizasyon hattı yenilenecek.
Pazar yerinde altı bölümden oluşan Kapalı Pazar yerinin tamamen yenilendiğini Andezit çalışmasının tamamlandığını belirten Başkan Koçer 1800 M2 alanın kapalı olalacağını ifade etti.
Belediye hizmet binasının dış cephe yalıtımının tamamlandığını iç kısmının da kısa bir süre sonra tamamlanacağını ifade eden Belediye Başkanı Hasan Koçer Başkanlık Makam odasının yenilenmesinde katkıda bulunan dernek yöneticilerine de teşekkür etti.
Başkan Koçer birçok çalışmayı da devam ettirdiklerini belirterek Gölcük yaylasında Düğün salonunda güzel çalışmaların gerçekleştiğini söyledi.
Kısa bir sürede bu denli hizmetlerin yapılmasında Başta Büyükşehir Belediye Başkanına,Fen işleri daire başkanlığına teşekkür etti.
Çalışmaların hızla yürümesinde desteğini esirgemeyen İlçe Kaymakamlığına Daire müdürlerine ve özveri ile çalışan Belediye personeline ayrı ayrı teşekkür etti.
Başkan Koçer çalışmaları gece gündüz demeden sürdürdüklerini İlçe halkının destekleri ile daha güzel projeleri Yalıhüyük’e kazandırmak istediklerinin altını çizdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
BAŞKAN KOÇER BELEDİYE ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.
Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!