YALIHÜYÜK HEYETİ’İNDEN 26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

featured
  1. Dönem Milletvekillerine hayırlı olsun ziyareti için Yalıhüyük Belediye  Başkanı Hasan Koçer,Meclis  Üyeleri, Ak Parti İlçe  Başkanı Mustafa  Sezer ve  teşkilat üyeleri,Kadın Kolları başkanı Hacer  Atalay Yılmaz TBMM’de bir dizi temaslarda  bulundu.

Konya Milletvekillerinin tamamını ziyaret  eden Yalıhüyük heyeti Eski Konsiad Başkanı İstanbul Milletvekili Abdullah  Başçı,Yalıhüyük’ün eniştesi de olan Erzincan Milletvekili Serkan Bayramı da  ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde  bulundu.

Öte yandan Göreve yeni gelen Eski Ak Parti Milletvekili ,Orman ve  Su İşleri Bakan yardımcısı Harun Tüfekçi’ye de hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Yalıhüyük heyeti,Tüfekçiye İlçenin Orman ve  su işleri ile ilgili  sorunlarını ilettiler.

Başkan Hasan Koçer ve  Beraberindeki heyet ziyaretlerini Çevre  ve  Şehircilik Bakanlığı müsteşar  yardımcısı Mehmet  Emin Birpınar’ı da  ziyaret ederek 4 adet proje sundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün  projesi olan İlçe  Merkezinde  bulunan  Futbol sahası, ve  Çok amaçlı spor  salonu için Spor Toto Genel Müdürlüğü  ziyareti gerçekleştiren heyet , keşif özeti raporunu Spor toto genel başkanlığına  sundu.

Son uğrak yeri olarak Kültür ve  Turizm Bakanlığını ziyaret eden Yalıhüyük Belediye  Başkanı ve  beraberindeki heyet, İlçede bulunan Kayacık ve Arasöğüt yolu caddesi yolu caddelerinin  parke  taşı ile yapımı için  proje  sundu.

Ankara’da yapılan  ziyaretlerle ilgili olarak bilgi veren Yalıhüyük Belediye  Başkanı Hasan Koçer;’’Ziyaretimizde  bizlere gösterdikleri  ilgiden dolayı Konya  Milletvekillilerimiz  başta olmak üzere İstanbul ve  Erzincan Milletvekillerimize  teşekkür ederim. Bizlere her zaman  destek olacaklarını ifade ettiler.’’dedi.

Koçer Konuşmasının devamında ;’’ Orman ve  Su İşleri Bakan yardımcımız  Sayın Harun Tüfekçiye Çevre  ve  Şehircilik Bakanlığı Müsteşar yardımcımız  Mehmet Emin Birpınar’a spor toto genel başkanlığına destekleri ve  ilgileri için ayrıca teşekkürü bir  borç bilirim.’’diye konuştu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
YALIHÜYÜK HEYETİ’İNDEN 26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.
Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!