BAŞKAN KOÇER’DEN KADİR GECESİ MESAJI

featured

Belediye Başkanı Hasan Koçer Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Koçer Mesajında “Yaşamımızda dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının yoğun bir şekilde yaşanmasına vesile olan, “İnsanlık alemi için birer kurtuluş, bağışlanma ve mağfiret günleri olan kandillerin en anlamlısını idrak edeceğiz. Hem Ramazan-ı Şerif gibi mübarek bir ayda bulunmamız, hem de Yüce Allah tarafından övülmüş bir gece olması hasebiyle, Kadir Gecesi büyük önem arz etmektedir. Bu gecede günahların bağışlanacağı, duaların kabul edileceği ifade ediliyor. Bu nedenle sıkıntıların, felaketlerin yaşandığı, müslümanların dünyanın dört bir yanında zulümlere maruz kaldığı şu dönemde yapılacak dualar birer kurtuluş vesilesi olabilir.
İslam dünyasında önemli bir yere sahip olan Kadir Gecesinin değeri, insanlığa rehber, şifa ve ebedî mutluluğun anahtarı olarak gönderilen Kuran’ı Kerim’in o gecede yeryüzü ve beşerle buluşmaya başlamasından kaynaklanmaktadır.
. Yüce Rabbimizin rahmet ve mağfiret yağmurları, bütün dünya için yeni kapıların açılmasına vesile olabilir. “Kadir Gecesi ile birlikte bayram havasını da soluklamaya başladığımız şu günlerde, Yalıhüyüklü hemşerilerimin kandilini tebrik ediyor, şehrimiz, ülkemiz, İslam Dünyası ve bütün insanlık için hayırlı gelişmelere vesile olmasını diliyorum.’’dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
BAŞKAN KOÇER’DEN KADİR GECESİ MESAJI

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!