YALIHÜYÜK BELEDİYESİ ÜÇ BÜYÜK PROJEYİ HAYATA GEÇİRİYOR

featured

Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer,son dönemde yapılan çalışmalar hakkında yerinde bilgi verdi.
Başkan Koçer ,son dönem çalışmalarını 3 başlık altında toplayarak çalışmaların yapıldığı alanlar ile ilgili olarak İlçe halkına müjde verdi.
Gölcük yaylasından gelen içme suyuna ilave olarak yine gölcük yaylasından çifte oluklar mevkiinde Belediye Koski işbirliği ile yapılan cazibeli içme suyu şebekeye verildi.
Belediye Başkanı Hasan Koçer yaptığı açıklamalarda;’’Gölcük yaylası çifte oluklar mevkiinde ki kaynak suları 36m2 depo içine alarak Koski-Belediye işbirliği içinde tamamladık.
Yeni yapılan su deposundan Gölcük yaylasına 3 KM mesafedeki içme suyu hattımızın bakımlarını yaparak kısa sürede tamamlamak suretiyle içme suyu şebeke hattımıza bağlantısını gerçekleştirdik.Gölcük yaylasından gelen kaynak sularla birlikte saniyede 3 litre su İlçe merkezimize şebeke hattına bağlandı,hemşerilerimize hayırlı olsun.’’dedi.
Yalıhüyük- Gölcük yaylası ,Antalya Bağlantı yolunun 7 KM mesafedeki yol genişletme,dolgu ,Drenaj çalışmalarının devam etmekte olduğunu belirten Başkan Hasan Koçer;’’Bir ay gibi kısa bir sürede asfaltlama çalışmalarını tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız.Bu yolun tamamlanması ile yayla yolumuz 10 KM daha kısalmış olacaktır.’’diye konuştu.
Gölcük Yaylası ile ilgili olarak da bilgi veren Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer;’’Gölcük Yaylamızda mesire alanında Büyükşehir ,Park ve Bahçeler daire başkanlığınca ,Peysaj Mimarı tarafından projesi tamamlanmış olup bu yıl içerisinde Kamelya,piknik masaları,oyun gurubu,spor alanları ,şömine gibi çalışmalar devam ediyor.Kısa süre içerisinde tamalanıp vatandaşımızın hizmetine sunacağız.Bu çalışmalar tamamlandığında Gölcük yaylamız daha temiz ,doğanın korunduğu,halkımızın daha rahat piknik yapabileceği ,dinlenebileceği bir yer olacak.’’şeklinde konuştu.
Son dönemde yapılan çalışmalardan 3. Sü olan Kanalizasyon çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Koçer;’’İlçe Merkezimizdeki bozuk olan kanalizasyon ishale hatlarının tamamını yenileyip,20 KM mesafe kanalizasyon yenileme çalışmalarımız başlamış olup,suğla arazisinde depolanıp 10300 m mesafedeki Karaviran entegre arıtma tesislerine pompa ile basılmak suretiyle çevre kirliliğinin ve kötü kokuların da önüne geçmiş olacağız.İlçe Halkımıza hayırlı olsun.’’dedi.
Başkan Koçer bu büyük projelerin yapımında Başta Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e Koski Genel müdürüne Fen İşleri daire başkanlarımıza ,Fen işleri 4. Bölge sorumlusu Memiş Kunt Beye Park ve bahçeler daire başkanlarımıza İlçemiz ve Şahsım adına şükranlarımı sunarım.’’ diyerek sözlerini tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
YALIHÜYÜK BELEDİYESİ ÜÇ BÜYÜK PROJEYİ HAYATA GEÇİRİYOR

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!