TÜRKİYE ZAFER KUPASI JUDA ŞAMPİYONASI SEYDİŞEHİR’DE YAPILIYOR

featured

Seydişehir, Türkiye çapında önemli bir spor organizasyonuna daha ev sahipliği yapıyor.
Uluslar Arası ve İller Arası Zafer Kupası Judo Şampiyonası , Seydişehir Atatürk Kapalı Spor Salonunda başladı.
11 il ve 1 ilçeden toplam 410 sporcunun katıldığı Zafer Kupası Judo Şampiyonasına, Gençlik ve Spor Bakanlığı Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edildi.
12-13 ağustos günlerinde tertip edilen müsabakalara ilk gününde; Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, Seydişehir Kaymakamı Ahmet Regaip Özyiğit, Seydişehir Belediye Başkanı Vekili Mevlüt Güray, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve sporseverler katıldı.
Şampiyonanın ilk gününde erkek sporcuların müsabakası yapıldı. Ödün alan sporculara madalyaları Orman Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, Kaymakam Ahmet Regaip Özyiğit, Belediye Başkanı Vekili Mevlüt Güray ve Ak Parti İlçe Başkası Mustafa Konurer tarafından verildi.
Ödül töreninden önce kısa bir açılış konuşması yapan Kaymakam Özyiğit, Vatansever nesillerin yetişmesi için sporun önemli olduğunu söyleyerek: “Daha önceden Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Seydişehir Etabı’na ev sahipliği yaptık. Türkiye liseler arası şampiyonasıda ilçemizde yapıldı. Bu organizasyonlar eksiksiz gerçekleştirildi. Uluslar Arası ve İller Arası Zafer Kupası Judo Şampiyonasına da ev sahipliğini yapmaktan son derece mutluluk duyuyoruz. Seydişehir’de 800 lisanslı sporcu var. Geleceğimiz için güzel nesiller yetiştirmek adına Seydişehir olarak spora önem veriyoruz. Ve sporda başarılı olmak için Kaymakamlık olarak Belediye olarak ve Seydişehir Gençlik Hizmet ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak büyük gayret gösteriyoruz. Bu organizasyonda başta Konya Gençlik Hizmetleri ve Sporları İl Müdürlüğü Judo temsilcisi Hüsamettin Çelik olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” Dedi.
Organizasyon yarın bayan sporcuların müsabakaları ve ödül töreniyle sona ereceği öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
TÜRKİYE ZAFER KUPASI JUDA ŞAMPİYONASI SEYDİŞEHİR’DE YAPILIYOR

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!