BAŞKAN KOÇER BELEDİYE ÇALIŞMALARINI ANLATTI

featured

Yalıhüyük Belediye Başkan Hasan Koçer 2016 yılı altyapı ve Belediyenin çalışmalarını yerinde anlattı.
Görev süresi boyunca verdikleri sözlerin büyük bölümünü tamamladıklarını söyleyen Başkan Koçer,Çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade etti.
Başkan: “Arasöğüt ,Kayacık Yolu caddelerimizde 600 parselde 18 uygulaması yaparak yollarımızı parklarımızı açtık ve çalışmalarımız devam ediyor.İkinci olarak sahil yolu caddesinde hazineye ait arazilerde Hayvanclık bölgesi oluşturduk.Resmi Kurum Alanları Park ve Bahçe alanlarını ifraz yaparak buralarda çalışmalarımızı tamamladık. Gurbetteki hemşerilerimize ve Özellikle gençlerimize duyurmak ihtiyacı duyduk.Bu Hayvancılık bölgesinde en az 22 Parsel de 4’er bin metre karelik arsalar oluştu.Bu alanı Hayvancılık yapmak isteyen hemşerilerimize sunacağız” dedi.

Başkan Koçer Belediye’nin altyapı çalışmaları ile ilgili olarak sürdürdüğü konuşmasında ise;’’Sahil Yolu Caddesinde Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ortaklaşa yapmaya başladığımız örnek Cadde çalışmalarımız devam ediyor.Bu cadde 1400 metre uzunluğunda 14 metre genişliğinde 2 metresi teletuvar ,2 metresi bisiklet yolu olup mevcut yol da 10 metre genişilğinde sıcak asfalt çalışmalarımız başladı. Nasip olursa bu ayın sonunda tamamlamış olacağız.Önümüzdeki hafta i çinde Pazar yerinin andezit çalışmaları tamamlanmış olup sıcak asfaltı dökülerek önümüzdeki hafta açılışını yapmış olacağız.Bununla birlikte vatandaşlarımız Kış aylarında rahat bir şekilde alışverişlerini yapabiliyor olacak.

Hayrat yolu Arasöğüt yolu ve Bozkır yolu caddesinde Kanalizasyon ,içme suyu hatlarımızı yeniledik,Islah çalışmaları yapıldı, komple yenilenmiş oldu.Bozkır yolu caddesinde 3 bin metre içme suyu hattımızda yer alan aspes borular iptal edilerek plastik boruyla yeniledik.’’dedi.
Belediyenin Çalışmaları esnasında Yol su elektrik olarak bazı aksaklıklar ve gürültünün oluştuğunu dile getiren Başkan Koçer;Çalışmalarımız esnasında vatandaşlarımıza gürültü olarak toz olarak bir süre rahatsızlık verdik bundan dolayı hepsinden özür dilerim.’’dedi.Çok şükür sıcak asfalt çalışmalarımız başladı artık bu sorunda kökünden çözülmüş olacak diyen Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer;’’Kanalizasyon çalışmalarımızda ise Karaviran arıtma ile birlikte 20 KMlik bir alanda kanalisasyon çalışmalrı başladı.İlçe merkezimiz tamamlanmdı, şuanda Karaviran arıtmaya bağlantısı için çalışmalar devam ediyor.İlçe Merkezinden Pompa ile Karaviran arıtma tesisine bağlantısı yapılacak.Kayacık yolu ve Arasöğüt yolu caddesinde çalışmalar tevam ediyor.700 Metre uzunluyğunda 17 metre genişliğinde Arasöğüt caddesi yolunda parke taşı döşemesi yapıldı.Teratuvarlar da yapılacak ve bu yıl içinde burayıda tamamlamış olacağız.Yine Düvenci yolu caddemizde yine 17 metre genişliğinde 700 metre uzunluğunda parke taşı döşeme işlemi tamamlandıTeratuvar çalışmalarımız başladı.

Hava şartları el verirse Kayacık caddesi yolunda yine 750 metre uzunluğunda ,14 metre genişliğinde parke taşı döşeme işlemine başlayacağız.Diğer bir çalışma ise Konya Büyükşehir Park ve Bahçeler daire başkanlığınca İlçemiz Kayacık yolunda ve Döşek mevkiinde 18 uygulamasından oluşan parklarımız ,Birisi çocuk parkı 1200 metre kare diğeri 2 bin metre kare büyüklüğünde parkımızda ise spor aletleri ve oyun gurubu konularak bu yıl içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz.’’dedi.

Başkan Koçer, göreve geldiklerinden bu yana söz verdikleri hizmetlerin yaklaşık % 80 lik bölümünü gerçekleştirdiklerini ifade ederek ;’’Önümüzdeki yıl içerisindeki 12 bin metre kare büyüklüğündeki aile parkının ihalesi yapılacak. Bunun çalışmaları devam ediyor. Yine önümüzdeki yıl 2bin 300 metrekare alana Kent Konağı yapılarak yüzme havuzu ile birlikte ilçemize kazandırılmış olacak. Önümüzdeki yıl içerisinde ihalesinin yapılacaktır” dedi.

Başkan Koçer konuşmasının son bölümünde, “Herşey Yalıhüyük için” düşüncesi ile çıktığımız bu yolda hizmet süremiz boyunca verdiğimiz sözlerin tamamını yerine getirmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz diyerek sözlerini tamamladı.



0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
BAŞKAN KOÇER BELEDİYE ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!