AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ÜNAL REFERANDUMDA EVET İÇİN YALIHÜYÜK’TEN DESTEK İSTEDİ

featured

Ak Parti   Konya  Milletvekili Ömer  Ünal ve İl yöneticileri referandum çalışmaları kapsamında Yalıhüyük’ü ziyaret etti.

Ünal, Yalıhüyük Cumhuriyet Meydanında Belediye Başkanı Hasan Koçer, İlçe  Başkanı Mustafa  Sezer, yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis  üyeleri ve  partililer tarafından  karşılandı.

Açış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Mustafa Sezer, Referandum sürecinde  İlçe  teşkilatı olarak aralıksız  çalıştıklarını ifade ederek; İlçemizde inşallah %90 civarında evet oyu çakacak. ’dedi.

Belediye Başkanı Hasan Koçer’de konuşmasında; ’İlçemizin derdi ile dertlenen, hizmet alımında gösterdiği yakınlık ve çaba için Milletvekili Ömer Ünal’a teşekkür etti.

Türkiyenin zor  bir süreçten geçtiğini belirten   Ak Parti  Konya  Milletvekili Ömer  Ünal;’Ülke  topraklarının her bir yanı şehit kanları ile  dolu.15 Temmuzda haçlı zihniyatinin taşeronları bu ülkeyi parçalamaya çalıştılar.Yine  bu Millet  vatan için tank’ın tüfeğin önüne siper oldu.102 yıl önce  Çanakkale de de olduğu gibi 15 Temmuz’da da Ülkemizin bütünlüğüne karşı olanlara  set oldu.

Avrupa  Ülkelerinin son dönemde yaptıkları 16 Nisan da güçlü, Kudretli bir Türkiye’yi gördükleri için Hayırcılara destek oluyorlar.Bu Hilal  İle  Haç’ın  mücadelesidir. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 16 Nisan’dan sonra Ülkemiz şaha kalkacaktır. ’diyerek İlçe Halkından destek istedi.

Konuşmaların sonunda  Konya  Milletvekili Ömer  Ünal İlçe  sorunlarını dinledi.Sorunların çözümü için gerekli çalışmayı yapacaklarını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ÜNAL REFERANDUMDA EVET İÇİN YALIHÜYÜK’TEN DESTEK İSTEDİ

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!