AK PARTİ YALIHÜYÜK KADIN KOLLARI BAŞKANINI SEÇTİ

featured

Ak Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta’nın katılımı ile Yalıhüyük 5. Olağan Kadın kolları kongresi gerçekleşti.

Belediye Düğün salonunda gerçekleşen Kongrede tek liste halinde giren Naime Ceran Yalıhüyük Ak Parti Kan Kolları başkanı oldu.

Kongreye Milletvekili Leyla Şahin Usta’nın yanı sıra İl Kadın Kolları başkan vekili Ferda Özsöz,Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, İlçe Başkanı Seyfeddin Pişkin, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet İnce ve partililer katıldı.

Kongre yeterlilik sayısının görülmesinin ardından Divan seçimi gerçekleşti.Başkan Adayı Naime Ceran’ın selamlama konuşmasının ardından, Belediye Başkanı Hasan Koçer; Ak Partinin en önemli çalışma sürecini yürüten Kadın kollarına vurgu yaparak,Kadın Kolları Başkanımız,İlçe Başkanımız ile birlikte gece gündüz demeden Çalışarak 24 Haziran’da çok yüksek bir oyla kazanacaklarının sözünü verdi.

İlçe Başkanı Seyfeddin Pişkin’de konuşmasında bu seçim diğer seçimlerden daha farklı bir önemi var. Bunun bilincindeyiz. Gecemizi gündüzümüze katarak var gücümüzle çalışıyoruz. 24 Haziranda hem Cumhurbaşkanımızı hem de iktidarı kazanacağız.’’dedi.

Kadın Kolları 5. Olağan kongresine katılmak üzere Yalıhüyük’e gelen Ak Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta’da konuşmasında ;’’Seçimlere çok kısa bir zaman var.Rehavete kapılma şansımız yok .hepimiz çok çalışacağız.Önümüzde Ramazan var.Ramazanın bereketini daha da bereketlendireceğiz diyen Usta;Şuanda Güçlü olan Türkiye’den çok rahatsız olan güçler var.Daha çok çalışacağız.İslam Coğrafyasında umut olmaya devam edeceğiz.Bizim bir amacımız var birinci turda %51 in üstüne çıkarak seçimi kazanmak.Biz sadece bu Ülkenin İktidarı değil, bu Ülkenin geleceği , İslam Coğrafyasının koruyucusu ve kollayıcısı olduğumuz için bu kadar emek ve çabanın içerisindeyiz.’’dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
AK PARTİ YALIHÜYÜK KADIN KOLLARI BAŞKANINI SEÇTİ

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!