AHIRLI BELEDİYESİ TOPLU İFTAR YEMEĞİ VERDİ

featured

Konya’nın Ahırlı İlçesinde Belediye 1500 kişilik toplu iftar yemeği düzenlenledi.

Ahırlı Belediyesi 1500 kişilik toplu iftar yemeği verdi. Belediye Başkanı İsa Akgül İlk İftar programını İlçe merkezinde ve bundan sonraki programları da 10 ayrı mahallede düzenleyeceklerini söyledi.

Cumhuriyet  Meydanındaki  iftar  programına katılımın  yüksek  olmasından dolayı  memnuniyetini dile getiren  Ahırlı  Belediye  Başkanı İsa  Akgül Hemşerilerimiz  Ramazını nı tebrik ediyorum.Cenabu hak  cümlemizi nice ramazanlara eriştirsin.Ramazan  ayı  Bereket ayıdır .Bizde bu bereket ayında mahalle  iftarlarımızla vatandaşlarımızla birlikte olmaya çalışıyoruz.İlk  toplu  iftarımızı bugün Ahırlı  merkezde  gerçekleştirdik.İlçemize  Bağlı  15  mahallemiz ve  bunlardan  10 tanesinde  toplu iftar yapacağız.İftar  Programlarıma Milletvekili adaylarımız Komşu Belediye  Başkanlarımız İlçe  Başkanlarımız Teşkilat  üyelerimiz ve vatandaşlarımızla birlikte yoğun  katılımla gerçekleştiriyoruz.Böyle  tablolar bizi heyecanlandırıyor.24 Haziran seçimler öncesi de böyle programlarla  sıcak temas da kurmuş oluyoruz. İftar sonrası  için  talep  masası  kurduk.Vatandaşlarımızın istekleri  taleplerini  alarak aksayan bir şey varsa bundan  haberdar olmak adına bir çalışma yürütüyoruz.’’dedi.

Ak Parti  İlçe  Başkanı Mustafa  Öncü’de selamlama konuşmasında ;’Böyle  organizasyonların hepsi birliktir, berkettir, rahmettir, merhamettir paylaşmadır, kaynaşmadır .’’dedi.

Programa Ak Parti  Konya  Milletvekili adayı  Osman  Seçkin, Yalıhüyük Belediye  Başkanı Hasan Koçer,Yalıhüyük  İlçe  Başkanı Seyfettin pişkin,İlçe teşkilatı yöneticileri Ahırlı Yardımlaşma ve yaşatma  derneği  Başkanı Ahmet  Duran çok sayıda davetli ve vatandaş  katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
AHIRLI BELEDİYESİ TOPLU İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!