YALIHÜYÜK’TE 1500 KİŞİ TOPLU İFTAR YAPTI

featured

Yalıhüyük Belediyesi Konya  Büyükşehir  Belediyesinin  ortaklaşa  düzenlediği     kardeşlik, birlik ve beraberlik için iftar yemeğine  katılım yoğun oldu.

İftar  öncesi  bir  konuşma  yapan  Belediye  Başkanı  asan  Koçer;’’ Dayanışmanın ve hoşgörünün arttığı ramazan ayı boyunca farklı kırsal mahallelerimizde iftar sofralarımızı kurarak vatandaşlarımızla ramazan ayının ruhunu en güzel şekilde yaşıyoruz. Her yıl değişik organizasyonlarda  bir araya gelerek sohbet ediyoruz ayrıca talep ve isteklerini dinliyoruz. Ramazan ayının manevi atmosferini birlikte yaşıyoruz. İnşallah nice Ramazan aylarında yine hep birlikte olmayı Allah bizlere nasip etsin. Allah dualarımızı ve tuttuğumuz oruçları kabul etsin.

Türkiye’nin 24 Haziran’da çok önemli bir seçimle karşı karşıya  , AK Parti hükümetinin bir zamanlar hayal bile edilemeyen hizmetleri ülkemize kazandırarak milletimizin hizmetine sunmuştur. Ama dış güçler Türkiye’nin içinde bulunduğu büyüme ve gelişmeden rahatsız olduğu için ortalığı karıştırmak istiyorlar. Türkiye’yi eski günlerine döndürmenin çabası içerisindeler. Ama inanıyorum ki milletimiz bunlara fırsat vermeyecek, gereken cevabı sandıkta verecektir. Milletimizin oluruyla Türkiye 24 Haziran’dan sonra yeni bir sistemle yönetilecek ve belirlediği hedeflere bütün engellemelere rağmen emin adımlarla hızla ilerleyecektir. Şimdi vakit Türkiye vaktidir. Şimdi vakit milletimizin onayıyla şaha kalkma vaktidir. Katılımlarınızdan dolayı  hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.’’dedi.

Yalıhüyük Cumhuriyet  Meydanında  düzenlenen  1500 kişinin katıldığı  toplu iftar yemeğine İlçe  Kaymakamı  Yakup  Güven,Belediye Başkanı  Hasan  Koçer,Ak Parti İlçe  Başkanı  Seyfettin pişkin,MHP İlçe  Başkanı  Hasan  Akyıldız,Ak Parti  İlçe  Koordinatörü Yavuz  Selim Özkan,Ak  Parti  Konya Milletvekili adayı Muhammed Zeren,Ahırlı Belediye  Başkanı İsa  Akgül,Ahırlı  Ak Parti İlçe  Başkanı  Mustafa  Öncü’nün yanı sıra davetliler ve İlçe  halkı katıldı.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
YALIHÜYÜK’TE 1500 KİŞİ TOPLU İFTAR YAPTI

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!