GÖLCÜK YAYLASINDA MUHTEŞEM ŞENLİK

featured

Yalıhüyük İlçesi  8. Geleneksel  Gölcük yaya şenlikleri coşku ile kutlandı.

Gölcük  yaylasına sabahın erken saatlerinde gelen  vatandaşlar  birbirinden  farklı gösterilerin yapıldığı, sanatçıların da yer aldığı oyun ve  yarışmaların yapıldığı şenlikte doyasıya eğlendi. Şenlik  akşam saatlerine kadar devam etti.

Program, Seydişehir mehteran takımının gösterisi ve Kur’an tilaveti ile başladı.

Şenliğe  katılan  Ak  Parti  Genel  Başkan  yardımcısı Leya Şahin  Usta, birlik ve beraberliğin  timsali şenliklerin hayırlar getirmesini dileyerek başladığı konuşmasında: “Şenliklerimiz dostluğumuzun birliğimizin beraberliğimizin yasandığı özel günler. Bu birlik ve beraberlik içerisinde bulunan hemşerilerimizin kurban bayramını kutluyorum. Kurbanlarını bağışlayan vatandaşlarımız sadece  ülkede değil, mazlum coğrafyada kurban bayramı hissini yaşattırdığımız için rabbim ülkemizin gücüne güç  katsın. Bugünkü Türkiye eski  Türkiye değil. 24 Haziranda sizerden adığımız güçle yolumuza daha güçlü olarak devam ediyoruz.Bu davayı dava yapan  bu ülkeyi güçlü kılan bu huzur ortamını sağlamak için gecesini gündüzüne  katan bu bayrak için bu vatan  için bu millet için çalışan Sayın  Cumhurbaşkanımıza allah sağlık  ve uzun ömürler versin. Bu  milletin %52 oyunu almış bir liderimiz var.Bugün bu ülke güçlü ise sözü geçen bir ülke ise bunu cumhurbaşkanımızın liderliğine borçluyuz.Biz bir ve beraber olduğumuz için cumhurbaşkanımızın arkasında dik durduğumuz için yeni Türkiye güçlü Türkiye olarak yolumuza devam ediyoruz.Biz sadece  Türkiye’nin değil tüm mazlum ülkelerin ümidi olmuş bir  Türkiye olarak sarumuluğumuzun bilincinde olarak yola devam ediyoruz.Bizi zorlayanlara inat  daha çok çalışarak her türlü zorluğun arkasından geleceğiz.Amerika  diyorki  F  35 leri vermeyeceğiz.Biz kendi silahımızı üreten bir ülkeyiz.İha ları  SiHA’arı vermiyorardı. Ne yaptık? Kendimiz yaptık, kimseye  muhtaç olmadan Türkiye kendi silahı ile operasyon yapabiliyor.” dedi.

Yalıhüyük’de görev süresi dolan  Kaymakam  Yakup  Güven’de konuşmasında, vatandaşların  Kurban  Bayramını ve  Gölcük şenliğini kutladı.Güven konuşmasının devamında: “Yalıhüyük çok temiz bir yer insanları  temiz yürekli. Burada çalışmak  çok güzeldi hepsine teşekkür ediyorum.’’dedi.

Belediye  Başkanı  Hasan  Koçer de selamlama konuşmasında: “Sosyal belediyecilik anlayışı ile aşure etkinlikleri, kadınlar günü etkinlikleri, Ramazan ayında toplu iftar programları, 15 Temmuz etkinlikleri ve Yayla şenlikleri ile ilçemizde yaşayan gurbetten sıla-i rahim yapan hemşerilerimizi kaynaştırmak bir araya getirmek için düzenlediğimiz sosyal içerikli etkinliklerimizi yaptık yapmaya  devam edeceğiz.” dedi.

Koçer konuşmasının devamında: “Çalışmalarımız büyük bir aşk ile gece gündüz demeden kimseyi ötekileştirmeden devam ediyor. Çünkü bizim hizmet anlayışımız hep  birlikte Yalıhüyük hep  birlikte Türkiye sevdasıdır.” diyerek  belediye çalışmalarını anlattı.

Daha sonra  İstanbul Yalıhüyüklüler dernek başkanı  Mustafa  Minaz, Konya Yalıhüyüklüler Dernek Başkanı Osman Doğan selamlama konuşması yaptı.

Daha sonra müzik gurupları sahne aldı. Kazanoğlu ve  Yağız Ozan  konserinin ardından, Grup  Kaşıks, Gana gösteri takımı gösterisi  yaptı. Türk  Halk  Müziği sanatçısı Sami Çelik  seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle izleyicilerden büyük beğeni adı. Çeşitli hediyelerin verildiği  ve çekilişlerin yapıldığı  şenlik sona erdi.

8.Gölcük  Yayla şenliğine çevre ilçelerin  kaymakamları belediye başkanları ve çok sayıda davetli  katıldı.


0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
GÖLCÜK YAYLASINDA MUHTEŞEM ŞENLİK

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!