“Güle Oynaya Camiye Gel” projesinde bisiklet aldılar

featured

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya İl Müftülüğünün ortaklaşa yaptığı 7-14 yaş aralığındaki çocuklarda cami alışkanlığını oluşturmak için “Güle Oynaya Camiye Gel” projesinde 40 gün Sabah namazına devam eden öğrenciler bisikletle ödüllendirildi.

Konya’nın 31 İlçesinde sürdürülen proje ’de yer alan Yalıhüyük İlçesinde 40 gün sabah namazına giden öğrencilere Yalıhüyük Cumhuriyet Caddesi Merkez Büyük Cami önünde tören düzenlendi.

‘Güle oynaya Camiye Gel ’kampanyası çerçevesinde Yalıhüyük Merkez Büyük Cami, Aşağı Mahalle Cami, Ulu Cami ve Arasöğüt Mahalle Camiinde kayıt yaptıran 18 öğrenciden 10 öğrenci toplam 40 gün sabah namazına devam edenler bisiklet almaya hak kazandı.

Törene Katılan Belediye Başkanı Hasan Koçer; ’Bu güzel proje için Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a ve İl Müftülüğümüze çok teşekkür ederim. Çocuklarımızın camileri doldurması büyük mutluluk. Önemli olan çocuklarımızın cami ve cemaate alışmaları. Projeye katılan çocuklarımıza, velilerimize çok teşekkür ederim. Böyle projelerle geleceğin Yalıhüyük’ü Konya’sı ve Türkiye’si daha güzel olacak. ’dedi.

“Güle Oynaya Camiye Gel”projesinde 60 gün aralıksız sabah  namazına  giden  İmam  Hatip 6. Sınıf  öğrencisi Muhammet  Ahmet Kaya’nın bisiklet  ödülünü Belediye  Başkanı Hasan Koçer verdi.

Programa  Yalıhüyük  Belediye  Başkanı  Hasan Koçer  Meclis  Üyeleri Ak  Parti  Kadın  Kolları Başkanı Naime  Ceran,İlçe  Müftülüğünden  Yusuf Çakıcı, Cami imamları ,Öğrenci velileri ve  vatandaşlar  katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
“Güle Oynaya Camiye Gel” projesinde bisiklet aldılar

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!