Yalıhüyük Antalya bağlantı yolu asfaltlandı

featured

Yalıhüyük-Gölcük-Antalya bağlantı yolu asfaltlama çalışmaları tamamlanıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Yalıhüyük Belediyesinin birlikte yaptıkları Yalıhüyük-Antalya bağlantı yolunun stabilize çalışmalarının ardından 7 km asfalt çalışması tamamlanıyor.

Belediye Başkanı Hasan Koçer ve Belediye Meclis üyeleri çalışmaları yakından incelemek için çalışmaların başladığı Yalıhüyük Gölcük Yaylası girişine gitti.

Asfaltlama çalışmalarının başladığı yerde konuşan Başkan Hasan Koçer: “Uzun süredir üzerinde çalıştığımız Yalıhüyük-Antalya bağlantı yolunda çalışmalarının sonuna yaklaştık. En son asfalt kaplaması ile tamamlanmış olacak. Yolun açılması ile ilçemizden Antalya bağlantı yolu 8 km kısalmış olacak. Bu çalışmalarda bizlerden desteğini esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a, Fen işleri daire başkanı Hasan Hüseyin Esfendiyar’a ,Fen işleri 4. Bölge müdürü Memiş Kunt’a Belediye Meclis üyelerimize İl ve İlçe teşkilatlarımıza çalışanlarımıza sonsuz teşekkür ederim. Yalıhüyük için hayal olan ve yıllarca özlemi çekilen bu yolu tamamlamış oluyoruz. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük Antalya bağlantı yolu asfaltlandı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!