Antalya’dan 5 bronz madalya ile döndüler

featured

Antalya’da düzenlenen Türkiye Gençler-Büyükler Muay Thai Şampiyonası’nda Seydişehir Belediye Muay Thai takımı 5 bronz madalya ile  döndü.

Türkiye’nin seçkin muay thai sporcularının mücadele ettiği turnuvada Elvan Bahçıvan, Dursun Ali Kozan, Muhammet Ali Çatlıoğlu, Muhammet Osman Sert ve Hakan Topçu güçlü rakiplerinin arasından sıyrılarak5 brons  madalya kazandılar.

Uluslararası müsabakalara da katılan Milli Sporcu Dursun Ali Kozan: “Takım olarak özveriyle çalıştık. Kavalımdaki  sakatlığa  rağmen bu  yılda başarıya  ulaşarak  madalya  kazandım. Şampiyonaya katılan diğer  dört arkadaşım da madalya  kazandı. Bizimle birlikte gece gündüz bizlere emek harcayan, tecrübelerini aktaran Serkan Yıldız ve Ahmet Dönmez hocalarımıza, ilçemizin değerli yetkililerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Antrenör Serkan Yıldız: “Birincilikler alamadığımız için üzüldüm, ancak güçlü rakipler arasından sıyrılıp madalyalara uzanan sporcularımı kutluyorum. Bu dereceleri Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonlukları için birer merdiven olarak görüyor, yılmadan çalışarak bu hedeflere de ulaşacağımıza inanıyorum.” dedi.

Antrenör Ahmet Dönmez ise: “Seydişehirimiz’de çok yetenekli gençlerimiz var. Onları spora davet ediyorum. Hem sağlık, hem özgüven, hem başarı. Çalışan gençlerimiz büyük turnuvalarda da neler yapabileceklerini gösterdiler, gösteriyorlar.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Antalya’dan 5 bronz madalya ile döndüler

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!