Başkan Gün veda turunda Yalıhüyük’ü ziyaret etti

featured

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim gün veda turları kapsamında bugün Ahırlı ve Yalıhüyük ilçelerini ziyaret etti.

Öğle namazı sonrası Yalıhüyük Cumhuriyet meydanda konuşan Gün 5 yıldır sürdüğü belediye Başkanlığı görevinin 31 Martta sona ereceğini belirterek Yalıhüyüklü vatandaşlarla helalleşti.

Başkan Gün ,Bozkır merkez mahallerini veda turlarını tamamladığını bazı dış mahallelerle de veda turlarına devam ettiğini belirterek;Bugünü Ahırlı ve Yalıhüyük komşu ilçelerimize ayırdık.Görev süremiz boyunca Ahırlı ve Yalıhüyük Belediye başkanlarımızla birlikte bir uyum içinde çalıştık. Bazı projeleri birlikte başardık .Bozkırımıza göreve gelirken 34 proje ile yola çıkmıştım.Bu 34 projenin tamamını yapmanın huzurunu yaşıyorum..Benim görev sürem 31 Mart ta sona eriyor.Bize görev tekrar verilmedi diye davamıza küsecek değiliz.Yine bir nefer olarak İlçemize Ülkemize ve Partimize hizmete devam edeceğim.Sizlere helallik almak için geldim. Hepiniz haklarınızı helal edin.’’dedi.

Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer’e de destek isteyen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün;Hasan başkanım çok çalışkan.Birlikte uyum içinde çalıştık. Şimdi daha tecrübeli daha çok hizmet vereceğinden eminim. Başarılar diliyorum. ’dedi.

Vedalaşma programına katılan Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer’de Başkan Gün’e teşekkür ederek başladığı konuşmasında;’’ Aynı dönemde görev bize nasip olmuştu.Birçok projeyi, çalışmayı birlikte yaptık.İlçemize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederim.’’diye konuştu.

Vatandaşlarla da bire süre sohbet eden Başkan Gün 31 Mart yerel seçimlerin İlçeye ,Bölgeye ve Ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Başkan Gün veda turunda Yalıhüyük’ü ziyaret etti

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!