Milletvekili Sorgun Yalıhüyük’de halka hitap etti

featured

Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun 31 Mart yerel seçimleri nedeniyle Yalıhüyük İlçesine geldi.

Yalıhüyük Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun’u şehir girişinde Belediye Başkanı Hasan Koçer, İlçe Başkanı Seyfettin Pişkin ve partililer konvoylarla karşıladı.

Cumhuriyet Meydanı’nda coşkulu bir kalabalığa hitap eden MKYK Üyesi Konya Milletvekili Ahmet Sorgun; “Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere tüm kadrolarımız, Belediye başkanlarımızın tüm İl, İlçe, Belde ve mahallelerde eserleri vardır. 31 Mart yerel seçimlerinde başarılı olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanı Ak Partiyi Cumhur İttifakı’nı daha güçlü kılacak. Devletimizi daha güçlü kılacak. Milletimizi daha güçlü kılacak.İçerideki ve dışarıdaki Türkiye düşmanlarına, vatan millet, bayrak düşmanlarına karşı dimdik duracağız. 915 km Suriye sınırımıza 350 km Irak sınırımıza binlerce tır silah verenler o silahları niye verdiler. Orada sergilensin diye mi verdiler yoksa silah fuarımı varda verdiler.Hatıra olsun diyemi verdiler kime karşı verdiler.O silahların orada ne işi var.Ama allahın izni ile Yalıhüyük, Konya, Türkiye, Milletimiz arkamızda önümüzde de Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan olduktan sonra nasıl Sur’da, Diyarbakır’da, Mardin’de ülkemize kasdedenleri silahları ile birlikte gömdüysek orada da gömeceğiz. Onun için Türkiye’yi güçlendirelim. Cumhur İttifakı’na destek verelim. Daha çok güçlendirin gücümüzden daha fazla hizmet edelim.” şeklinde konuştu.

İlçe Başkanı Seyfettin Pişkin, İl yöneticileri, MHP İlçe Başkanı Abdullah Ceran, Meclis üyesi Hasan Akyıldız’ın selamlama konuşmalarının ardından mevcut Belediye Başkanı ve belediye başkan adayı Hasan Koçer de konuşmasında; “Göreve başladığımızdan buyana hizmet ağı ile ördüğümüz ilçemizde Ak Parti’nin mührü vardır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde tüm ülkede yaşanan değişim ve gelişimlerde Yalıhüyük olarak büyük hizmetler aldık. Çalışma arkadaşlarımız ile birlikte bir çok projeye imza attık.Meclis üyelerimizin ve aziz hemşerilerimizin desteklerini her daim yanımızda hissettik. İçme suyu ile başladığımız çalışmalarımız her mahalleye kilitli taş, altyapı hatları prestij caddesi Kapalı Pazar yeri yayla yolları mahalle yol ve sokakları, mezarlıkların bakım ve onarımı parklar bahçelerle devam etti.Şehir konağının inşaatı sürüyor.59 adet Toki konutu ,Hayvancılık bölgesi projelerini tamamladık. Gelecek dönemde de me ga projelerimiz var.Tüm bunlar Yol göstericimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onun başarılı kadroları olan Ak kadrolarla yapılıyor.2014 yılından bugüne kadar İlçemiz nüfus bazında 25 Milyon TL ile en fazla hizmet ve yatırım almıştır.Hayvan Tarımcılık alanlarında ürün çeşitliği ligi Yayla turizmi ile çok güzel projeler hazırlıyoruz.Belediye İşi gönül işi diyerek çalışmalarımızı Cumhur İttifakı ile daha da güçlenerek gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya sürdürmeye talibiz.” dedi.

Programın sonunda partililerle selamlaşan MKYK Üyesi Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ve beraberindeki heyet , Yalıhüyük’ün dış mahallesi Arasöğüt mahallesine ziyaretinin ardından seçim çalışmalarını sürdürmek üzere Ahırlı İlçesine gitti.



0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Milletvekili Sorgun Yalıhüyük’de halka hitap etti

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!