Milletvekili Ziya Altunyaldız Yalıhüyük’te halka hitap etti

featured

31 Mart  yerel  seçimleri nedeniyle seçim çalışmalarını Yalıhüyük’te  sürdüren  Konya  Milletvekili Ziya  Altunyaldız, Cumhuriyet  Meydanı’nda  halka  hitap etti.

Açık  hava  toplantısında açılış  konuşmalarını MHP İlçe  Başkanı Abdullah Ceran ve  Ak Parti  İlçe  Başkanı  Seyfettin  Pişkin yaptı.

Yalıhüyüklü  seçmenlere  hitap eden Konya Milletvekili Ziya  Altunyaldız, Yalıhüyük’ün girişinden itibaren her yerinde hizmetleri görmek mümkün oldugunu, Hasan  Koçer  başkanla  birlikte gecelerini gündüzlerine katarak hizmet getirdiklerin ifade ederek; ’’Bugün İstanbulda Cumhur  ittifakının  büyük bir  mitingi  var.Bizde  Yalıhüyük’de bu açık  hava toplantımızı gerçekleştiriyoruz.Ülkemizin bir  ucundan  diğer  ucu birlik  ruhu  ile  kardeşlik ruhu ile  bezenmiştir. Bu  ülkenin  üzerine  hiçbir  oyun  oynanamayacaktır.Hiçbir  senaryo  sökmeyecektir.Bizim  kardeşlik  ruhumuz her türlü senaryoyu söndürecektir.’’dedi.

Yerel  seçimlerle ilgili olarak’da konuşan  Altunyaldız; “Gelecek beş  yılımızın umudunu hizmetlerini şehrimizin geleceğini tayin edeceğiz. Geçtiğimiz  beş yıl içinde  Hasan  Koçer  başkanımızdan  birlikten  beraberlikten  kardeşlikten  başka bir  şey  duydunuz mu?” diye  soran  ve   hayır  cevabını alan Altunyaldız ; “O zaman  31  Mart  Yerel  Seçimleri’nde destek  verecek misiniz?” sorusuna da  evet  cevabı  aldı.

Altunyaldız  konuşmaların son bölümünde ise; “Cumhur  ittifakı ile  Ak  parti Belediye başkan adayımız Hasan  Koçer’dir.Bunun  dışında bizim için  ne  bir  aday  vardır, ne başkan vardır ne de olacaktır.’’dedi.

Daha sonra  kürsüye gelen Cumhur İttifakı ve  Ak  Parti Belediye Başkan adayı Hasan  Koçer konuşmasında;’’ Bu dava; zamanın, mekânın ve makamın ötesindeki bir anlayışla, hırsını sevdasına,nefsini kalbine,öfkesini aşkına feda edenlerin davasıdır. Bu dava; “işini doğru yapanın yardımcısı Allah’tır” düsturunu bir istikamet levhası gibi taşıyanların ve bu hakikati iliklerine kadar yaşayanların davasıdır. Bu dava; etkiyi yetkide değil, hizmette, şefkatte, merhamette, ve hikmette görenlerin davasıdır. Bu dava; varisi olduğu değerleri kurban edenlerin değil, hayat sunan o değerlere kurban olanların davasıdır. 5 yıllık  çalışma süremizde 40 dan fazla   projeyi  hayata geçirdik.Gelecek dönemde de büyük  projeleri sizin verdiğiniz destekle yapmaya  devam edeceğiz. İlçemiz son  beş yılda 25 milyon yatırım alarak nüfus bazında en fazla yatırım alan  ilçelerden birisidir.Bu  başarılar Başta yol göstericimiz Cumhurbaşkanımız sayın Recep  Tayyip Erdoğan ve siz değerli Milletvekillerimizin sayesinde olmuştur.

İçme suyundan  kanalizasyon  hatlarına,yayla yollarından şehir merkezi kilitli taşlara, Kapalı  Pazar yerinden İmar uygulamalarına İş makinaları Özellikle  belediyemize  kazandırdığınız arazöz başta olmak üzere tüm ekip ve ekipmanlar için desteğiniz imzanız var. Sağ olun var olun.

Sözlerime son verirken bugüne  kadar olduğu gibi gücümüze güç  katan Milliyetçi Hareket  partisi yani Cumhur  ittifakının gücü ile el  ele omuz omuza yürek yüreğe vererek İlçemizi bölgemizi kalkındıracağımızın sözünü veriyoruz.’dedi.

Konuşmaların ardından esnaf  ziyareti yapan Konya  Milletvekili Ziya Altunyaldız,Yalıhüyük’ün dış  mahalleleri Arasöğütte taziye ziyareti ,Saray mahallesinde de vatandaşları ziyaret ederek Cumhur ittifakına destek  istedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Milletvekili Ziya Altunyaldız Yalıhüyük’te halka hitap etti

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!