Yerel Seçimler’in ardından

featured

Yalıhüyük İlçemizde 31 Mart yerel seçimleri sona erdi. Seçimi Cumhur İttifakı  Adayı  Hasan  Koçer  kazandı.

Belediye Başkanlığı  yarışına Ak  Parti’den  Hasan  Koçer’in yanı sıra İyi  Parti’den  Şenaydın Doğan, Büyük Birlik Partisi’nden de Memiş  Soylu başkan adayı  olmuştu.

Özellikle Yalıhüyük’te  akraba  bağlarının olduğu komşuluk ve kardeşlik  hukukunun metropol  ilçelere göre çok yakın olduğunu biliyoruz.  İlçemizde seçimi kaybeden  olmamış, Başkan Hasan  Koçer’in mütevazi kişiliği gerek İyi  Parti adayı  Şenaydın  Doğan,gerek se Büyük birlik partisi adayı  Memiş  Soylu Şeçim süreci boyunca seviyeli İlkeli  çalışmalarını hiç  bozmadan yürüterek Bayrak yarışına katılmaları  ile  31 Mart  yerel  seçimleri demokrasi şöleni haline gelmiştir.

Siyasi gerilim ve çatışmadan kimse başarılı çıkamaz. Birlik ve kardeşlik hukukunun kökleşmesi İlçemizin ve ülkemizin geleceğine hizmet olacak.

Yalıhüyük’te  vatandaşlar  hür  iradeleri  ile  oy  kullandı. Sandıktan çıkan sonuçlara saygımız tartışma götürmez bir gerçektir. Demokrasiye bağlılığımız, milletimizin tercihine hürmet göstermemiz gerçeği ortadadır. Yalıhüyük nasıl bir demokratik olgunluğa sahip olduğunu bir kere daha ilan etmiştir.

Belediye Başkanlığını kazanan Sayın Hasan  Koçer, diğer  adaylarla kucaklaşmalı onların fikirlerine  önem vererek Yalıhüyük İlçesi’nin  bir  bütün belediye  başkanı  olmalıdır. Öyle  olacağınada şüphemiz yok.

31 Mart  yerel  seçimlerinde  her  biri birbirinden  değerli ve  Yalıhüyük sevdalısı olan ve  medeni  cesaretini ortaya  koyarak Demokrasi yarışına giren adaylarımızı ayrım etmeden Yalıhüyük ilçesi  olarak  alkışlamalı,Birliğimizi bütünlüğümüzü asla  bozmamalıyız.Her şeyin bir süresi  bir  dönemi olduğu  gibi bu yarışların  kazanma  ve  kaybetme  gibi sonuçları  mutlaktır.

Bu bayrak  yarışında kazanan Belediye  Başkanı Hasan  Koçer’i, bu yarışa değer  katan  renk  katan Şenaydın  Doğan ve Memiş Soylu’yu tebrik ederim.

Yalıhüyük’te  kazanan vardır  ama kaybeden  yoktur diye düşünüyorum.

Saygılarımla…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yerel Seçimler’in ardından

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!