Yalıhüyüklü öğrenciler finali hedefliyor

featured

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak yürüttüğü 31 İlçeden Okulların katıldığı “Medeniyet Okulu” projesi kapsamında yarışa katılan Yalıhüyük Anadolu lisesi çeyrek finale yükseldi.

Konya Mevlana Kültür Merkezi’nde yapılan “Haydi, Konuş Bakalım” münazara yarışmasında ilk turda “Sosyal Medya Zararlıdır” tezini savunan Yalıhüyük Anadolu Lisesi Taşkent Avşar Çok Programlı Lisesini eleyerek üst tura çıkmıştı. Yalıhüyük Anadolu Lisesi bu turda karşılaştığı “Çok okuyan bilir” konulu tezde Halkapınar Çok Programlı Lisesini eleyerek Çeyrek finale adını yazdırdı.

 İlk turda 434,75 puan alarak rakibini 20 puan geride bırakan Yalıhüyük Anadolu Lisesi ikinci turda rakibine tam 80 puan fark atarak 460 puanla çeyrek finale yükseldi.

İkinci turda Seydişehir’i eleyen Akşehir Anadolu Lisesi ile 18 Nisanda çeyrek finalde karşılaşacak olan Yalıhüyük Anadolu lisesinin tezi ‘’topluma yön vermede filozoflar etkilidir’ ’Akşehir Anadolu lisesinin tezi de ‘’Topluma yön vermede şairler etkilidir’’ tezi olduğu öğrenildi.

Okul Müdürü Mehmet Kandırmaz Okul olarak çok iyi çalıştıklarını hedeflerinin finale çıkmak olduğunu belirtti. Öğrencilerimizi Çalıştıran ve büyük emeği olan ve motive eden Okulumuz öğretmenleri Gülay Özkan, Sedef Kocaman, Erkan Aktürk, Fatma Gedik’e teşekkür ediyorum. ’dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyüklü öğrenciler finali hedefliyor

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!