Yalıhüyük’te vekâletle kurban bağışına destek

featured

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ‘Kurbanını Paylaş Kardeşine Yakınlaş’ temalı kampanya kapsamında Yalıhüyük Müftülüğü Türkiye diyanet vakfı şubesince kampanyası başladı.

Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç, Belediye  Başkanı  Hasan Koçer, İlçe  Müftüsü Önder  Özkan ve TDV muvazzaf  elemanı Yusuf  Çakıcı’dan  oluşan  heyet Yalıhüyük mutlu  yaylasında  besicileri  ziyaret etti.

Kaymakam Kılınç ve beraberindeki heyet Kurban fiyatları hakkında bilgi alarak Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Kampanyası Başladı ‘Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş’ kampanyasına destek istedi.

İlçe Müftüsü Önder Özkan ve (TDV) Türkiye Diyanet Vakfı Yalıhüyük Şubesi muvazzaf elemanı Yusuf Çakıcı İlçede bulunan kamu kurum ve kuruluşlara ziyarette bulunarak ‘Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş’ temalı kampanyaya destek isteyerek, vekâletle kurban bağışında bulunanların vekâletleri makbuz mukabilinde alındı.

Konu ile ilgili bilgi veren İlçe Müftüsü Önder Özkan ;’’2018 yılında vekâletle kurban bağışı 25 adet iken bu yıl kurban bayramına bir hafta kala hamd olsun bu sayıyı aşarak sayının daha da artmasını bekliyoruz. ’dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ‘Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş’ temalı kampanya sayesinde, Organizasyona katılanlar adına,  bağışlanan kurbanların bir bölümü ülke içinde, bir bölümü de yurtdışında Din Hizmetleri Müşavirlikleri ve Ataşelikleri nezaretinde Türkiye Diyanet Vakfı gönüllü elemanları tarafından Afrika, Balkanlar ve Türk Cumhuriyetlerinde/topluluklarında kestirilerek ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te vekâletle kurban bağışına destek

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!