Başkan Koçer’in Cumhuriyet Bayram mesajı

featured

Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

 ‘29 Ekim 1923 günü temelleri atılan Cumhuriyetimizin 96. yıldönümünü büyük bir neşeyle, coşkuyla kutluyoruz. Cumhuriyet, Türk Milletinin binlerce yıllık tarihinde ulaştığı en muhteşem zirvesidir. Cumhuriyetimizin kuruluş süreci de milli tarihimizin kaydettiği en büyük mücadelelerden biri olmuştur. diyen Belediye Başkanı Koçer,

“Esareti kabullenmemiş, inandığı değerler etrafında hür iradesi ile Cumhuriyeti bizlere armağan etmiş atalarımızın büyük hatırasına olan inancımız ve derin bağlılığımızla, Cumhuriyet’in 96. yıl dönümünü kutlamanın büyük heyecanı ve gururu içindeyiz. İmkansızlıklar içinde yapılan savaşlara rağmen milli ruh ve beraberliğin sonucunda Kurtuluş Savaşı’nın kazanılmasıyla milletimiz özgürlük ve bağımsızlığına kavuşmuş, yeniden dirilişin sembolü olarak da Cumhuriyet ilan edilmiştir. Bu anlamlı gün, milletçe el ele kenetlenmemize, demokrasimize, bölünmez bütünlüğümüze, Cumhuriyetimizin bizlere kazandırdığı değerlere sahip çıkmamıza, vesile olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin 96. kuruluş yıl dönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını yürekten kutlar, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ü, bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anar, bütün hemşerilerimi sevgiyle selamlarım.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Başkan Koçer’in Cumhuriyet Bayram mesajı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!