Üretici çiftçi işçi pazarlamacı ve aynı zamanda manav

featured

Yalıhüyük Aşağı Mahalle’de evinin yanındaki 4 dekarlık tarlaya 125 adet ayva ağacı eken ve ürettiği ürünleri İstanbul’a götürerek pazarlayan Hasan Uçmaz örnek bir çiftçilik örneği sergiliyor.

Uçmaz,  İlçe  Kaymakamı  Muhammed Deniz  Kılınç ve  Belediye başkanı  Hasan Koçer’e bahçesinde ürettiği ayvalar hakkında bilgi verdi. Hasan Uçmaz(65) işin sırrının bahçeye iyi bakmak  ve  üretilen ürünleri pazarlamak  olduğunu söyledi.

Kaymakam Kılınç Üretici Hasan Uçmaz’ı tebrik ederek;’’ Üretiçi çiftçi işçi pazarlamacı aynı zamanda manav işte model  çiftçi projesi örnek  çiftçi Hasan Bey. Başarılarının devamını diliyorum. ’dedi.

Belediye Başkanı Hasan Koçer de İlçemiz  için gurur verici örnek bir  üretici. Topraklarımız verimli. Yeterki insanımız istesin. Belediye olarak her zaman böyle  üreten insanımızın yanındayız. ’dedi.

Hasan Uçmaz da verdiği  bilgilerde;’’Benim  mesleğim manavcılık Emekli oldum ancak çalışmayı bırakmadım.İlçeme gelerek  evimin yanındaki tarlaya ayva bahçesi kurdum.Burada üretiyorum, topluyorum, İstanbula  götürerek kendim pazarlıyorum.Bu  şekilde  daha  iyi kazanıyorum.Bu yıl 125 ayva ağacından  10 ton ayva bekliyorum.İstanbul’da parekente olarak 8-10 TL arasında  satacağım.İlçemizin toprakları verimli.Yeterki  insan çalışsın.Gençlere tavsiye derim.Başka  yerlere giderek askeri  ücrete çalışacaklarına böyle  bahçeler kursunlar  daha fazla  kar ederler. ’dedi.

Yalıhüyük aşağı mahallede Evinin yanındaki 4 dekarlık tarlaya 125 adet ayva ağacı eken ve ürettiği ürünleri İstanbul’a götürerek pazarlayan Hasan Uçmaz örnek bir çiftçilik örneği sergiliyor.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Üretici çiftçi işçi pazarlamacı ve aynı zamanda manav

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!