Arnavutluk depreminde ikinci kattan atlayarak kurtuldu

featured

Arnavutluk’ta meydana gelen 6,4 büyüklüğündeki depremde yaralanan Konya’nın Yalıhüyük İlçesi nüfusuna kayıtlı Muhittin Özmen(35) Uçakla Türkiye’ye döndü.

Depremde 20 Türk vatandaşının da kaldığı bir otel çökmüş, Türk vatandaşlarının depremden sağ kurtulduğu belirlenmişti. Arnavutluk’un Tiran şehrinde yaşayan Yalıhüyüklü Muhiddin Özmen’de depreme evde yakalanmış oturduğu 2. Katın dairesinden atlayarak kurtulduğu belirtildi. Muhittin Özmen’in ikinci kattan atlarken ayağının kırıldığı sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Muhittin Özmen Anadolu ajansı muhabirine verdiği bilgide; ’İş İcabı Arnavutluk’un Tiran da diş teknisyeni olarak çalışıyorum. Akşam saatlerinde eve döndüm,Yatmıştım.Saat 03 00 de sarsıntı ile  kalktım.Bu sarsıntılar 2-3 ay dır  sürüyordu. Öyle olacağını düşünerek Abdest Aldım Dua okudum Tekrar yatmıştım.04 00 sularında büyük bir patlama sesi duydum. Her taraftan bağırmalar duyuyordum. Balkonun penceresi açarak aşağıya atladım. Ayağımdan yaralandım. Ayağım kırılmış. Aynı şehir de yaşayan bir hemşerimi telefonla arayarak beni hastaneye götürmesini istedim. Arkadaşım beni hastaneye götürdü. Ayağım kırılmış alçıya aldılar. ’dedi.

İstanbul aktarmalı Uçakla Konya Hava alanına gelen Muhittin Özmen’i ailesi karşıladı.

Muhittin Özmen Arnavutluk’un Tiran şehrinde  diş teknisyeni olarak çalıştığı öğrenildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Arnavutluk depreminde ikinci kattan atlayarak kurtuldu

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!