Konya Valiliğinden Yalıhüyük’e 300 bin TL Yatırım

featured

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak’ı makamında ziyaret eden Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer 300 bin TL lik müjde ile döndü.

Konya Valiliği yatırım izleme koordinasyon Başkanlığından Bozkır yolu caddesine kaldırımların Yapımı için 250 bin TL Yalıhüyük imam hatip ortaokuluna Bilim ve akıl oyunları atölyesi için de 50 bin TL yardım için protokol yapıldı.

Konu ile  ilgili olarak bilgi veren Yalıhüyük Belediye Başkanı  Hasan Koçer;’’Sayın Konya Valimizi ziyaret ettik.İlçemizin Prestij caddesinde bulunan kaldırımlar için destek istedik. Yatırım izleme koordinasyon Başkanlığından Bozkır yolu caddesine kaldırımların Yapımı için 250 bin TL Yalıhüyük imam hatip orta okuluna Bilim ve akıl oyunları atölyesi için de 50 bin TL yardım için protokol imzaladık.Bugün benim doğum günümdü.Güzel bir doğum günü hediyesi oldu.İlçem adına çok mutluyuz.Sayın Valimiz Cüneyit Orhan Toprak’a ilçem ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum.’’dedi.

Koçer İlçede bulunan iki adet prestij caddesinden biri olan  Bozkır yolu caddesinin sıcak asvaltla kaplanmasının ardından 2020 yılı içerisinde gerçekleşecek  kaldırım çalışmaları ile prestij caddesinin tamamlanacağını söyledi.

Başkan Koçer Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak’ı ziyaretinde Yalıhüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Pınar Buluz’da katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Konya Valiliğinden Yalıhüyük’e 300 bin TL Yatırım

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!