Muaythai sporcuları Konya’dan birincilikle döndü

featured

Konya Karatay Spor Ve Kongre Merkezinde yapılan İl şampiyonasında Seydişehir Belediyesi Muaythai spor  kulübü başarıdan başarıya koştu.

Konya Karatay Spor Ve Kongre Merkezinde yapılan Muaythai il şampiyonasında  47 kulüp arasında  en fazla  madalya kazanan Seydişehir  Belediyesi Muaythai spor  kulübü oldu.

Seydişehir Belediyesi Muaythai spor kulübü olarak Konya Muay Thai il şampiyonasında 14 altın,6gümüş 1 bronz madalyayla tamamladı.

İl şampiyonası ile ilgili olarak bilgi veren Seydişehir Belediyesi Muaythai spor kulübü antrenörü Serkan Yıldız;’’5,5 yıldır faaliyet gösterdiğimiz Muaythai sporunda bugüne kadar 17 milli sporcu yetiştirdik. Bunun sonucunda Takımımız 5 Türkiye şampiyonu ve 2 Avrupa şampiyonu çıkardık. Konya Bazında en başarılı kulübüz. Hedeflerimiz her geçen gün artıyor. Bize bu başarıları kazanmamızda en etkin rolü Belediye Başkanımız Mehmet Tutal sağlıyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. ’dedi.

Yalıhüyük Emniyet Amirliğinde görevli Polis Memuru Yufer Kozan’ın oğlu 57 kiloda Dursun Ali Kozan İl şampiyonasında birinci oldu ve Nevşehir’de yapılacak Türkiye şampiyonasında birincilik için favori olarak gösteriliyor.

Türkiye şampiyonasının 3-8 Şubat’ta büyükler,12-17 Nisan da gençler kategorisinde Nevşehir’de yapılacağı  kaydedildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Muaythai sporcuları Konya’dan birincilikle döndü

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!