Başkan Akgül’den komşu buluşmaları programı

featured

Ahırlı İlçesi Belediye Başkanı İsa Akgül komşu buluşması adlı toplantılarının ilkini Ahırlı İlçesine bağlı Akkise Mahallesi Millet kıraathanesinde gerçekleştirdi.

Akkise ’deki programda İlçeye bağlı Çukurbucak mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri ile Başkan Akgül’e sorunlarını istek ve temennilerini iletti.
Vatandaş konuşuyor başkan dinliyor adlı Komşu Buluşması programının amacını komşuluk ilişkilerini güçlendirmek, mahallenin sorunlarını birinci ağızdan dinlemek olduğunu ifade eden Başkan İsa Akgül;’’ Gerçekleşen komşu buluşmasında Mahallenin sorunları, çözüm noktaları ele aldık. Yapılacak projeler konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Onlarla hasbihal ettik. Çok verimli geçti. Bundan sonra da diğer mahallelerimizde aynı uygulamayı sürdüreceğiz. ’dedi.
Çukur bucak mahallesi sakinleri ile gerçekleşen Vatandaş konuşuyor başkan dinliyor adlı komşu buluşmasına Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Özalp, CHP ilçe başkanı Veli Ever mahalle muhtarı Nevzat Gültekin Belediye Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı.
İlginin yoğun olduğu programda Çiğ Köfte ikramı ile Program sona erdi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Başkan Akgül’den komşu buluşmaları programı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!