Yalıhüyük Belediyesi’nden koronavirüs seferberliği

featured

Yalıhüyük Belediyesi salgın hastalıklar ve bakterilere karşı yapmış olduğu ve hijyen çalışmalarını koronavirüs kapsamında yoğunlaştırdı.

Vatandaşların yoğun olarak kullandığı pazaryerleri, ibadethaneler, belediye hizmet binası, kamu alanları, düğün salonu, çocuk oyun gruplarının bulunduğu alanlar, parklar, kıraathaneler dezenfekte ediliyor.

Belediye olarak  temizlik ve hijyene önem verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Hasan Koçer, koronavirüs nedeniyle seferberlik başlattıklarını, hemşehrilerinin de dikkatli olmalarını istedi.

Yalıhüyük Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı temizlik işleri ekipleri toplu kullanım alanlarını koronavirüse karşı ilaçlayarak dezenfekte ediyor.

Koronavirüs salgınının Türkiye’nin alınan önlemler kapsamında kontrol altında tutulduğunu kaydeden Başkan  Koçer; “Büyükşehir Belediyemizin teknik desteği ve Belediye olarak biz de Koronavirüsü salgını yaşanmadan öncede hijyen ve temizlik noktasında titiz davranıyor, toplu kullanım alanlarımızı belirli periyodlarla dezenfekte ediyoruz. Bundan sonrada bu tedbirler çerçevesinde üstümüze düşeni yaparak ilçemizde bulunan risk barındıran alanları ilaçlamaya devam edeceğiz” dedi.

Belediye Başkanı  Hasan Koçer; “Temizlik, çalışmalarımızda bakteri, virüs ve mikropları neredeyse tamamen yok eden ve üremelerini durduran temizlik maddeleri kullanıyoruz. Hemşehrilerimizin sağlıklı, rahat ve huzur içinde yaşamlarını devam ettirmeleri adına ekiplerimiz bu çalışmalarını belirli bir plan dahilinde hız kesmeden ara vermeden devam ettirecek. Hemşehrilerimizinde hijyen kurallarına daha çok dikkat ederek topyekun seferberliğe dönüşen bu konuya katkılarını bekliyoruz. Panik yok, birlikte el ele mücadele ederek bu sorunu da gidereceğiz inşaallah” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük Belediyesi’nden koronavirüs seferberliği

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!